Wie zijn we

Frank Klement

Frank Klement

rentmeester / eigenaar

Frank heeft meer dan 30 jaar ervaring als ondernemer en rentmeester en heeft ruime belangstelling voor complexe adviestrajecten in het landelijk gebied. Bovenal een passie voor landgoederen en erfgoed! Generalist, organisator, sterk analytisch ingesteld, gedreven, zakelijk en met een focus op resultaat.

Jessica Klement - van der Graaf

Jessica Klement - van der Graaf

adviseur / eigenaar

Jessica is bedrijfskundige en heeft 20 jaar ervaring als adviseur en projectmanager in zowel het (internationale) bedrijfsleven als in de semi publieke sector. Complexe zaken vertalen naar haalbare doelstellingen, conceptontwikkeling, bewaken van tijdslijnen en budget zijn Jessica op het lijf geschreven.

Vincent Voorn

Vincent Voorn

adviseur / projectleider

Vincent is al sinds 2010 werkzaam bij ons kantoor en heeft als specialisaties: Natuurschoonwet rangschikkingen, subsidie aanvragen, verkoop, verhuur en aankoop van monumenten en landgoederen . Allround projectmanager waardoor onze opdrachtgevers volledig ontzorgd worden.

Arthur Jansen

Arthur Jansen

rentmeester

Arthur heeft in 2013 een afstudeeronderzoek gedaan naar herbestemmingsprocessen en is daarna in dienst gekomen. Werkzaam in de volle breedte van het rentmeestervak in ons werkgebied en hij is met zijn Brabantse roots onze sprinkplank naar de N-Brabantse markt.

Mariëtte Horsch

Mariëtte Horsch

bouwkostendeskundige

Mariëtte volgde een bouwkundige opleiding en vervolgens de studie bouwtechnische bedrijfskunde. Mariëtte richt zich binnen ons bureau op de bouwkundige werkzaamheden zoals: bouwkostendeskundige en het begeleiden van offerte aanvraag tot en met de uitvoering van restauratie- en onderhoudswerkzaamheden.

Luc Timmermans

Luc Timmermans

erfgoedadviseur

Luc studeerde bouwkunde in Delft en erfgoedstudies in Amsterdam. Hij is op de hoogte van wet- en regelgeving rondom monumenten en zoekt graag naar mogelijkheden en kansen. Het belang van vooruitgang en vernieuwing, juist als historische continuïteit, is daarbij een van zijn drijfveren.

Alger van Maaren

Alger van Maaren

online marketeer

Alger heeft een achtergrond in de schilderswereld en in de online marketing. Hij verzorgt de online uitingen van ons kantoor zodat klanten hun vragen en wensen zo snel en goed mogelijk in beeld krijgen. Met de ervaring uit zijn schildersverleden kan hij ondersteunen op dit specifieke gebied van onderhoud aan uw monumentale eigendom.

Sabrina Roijen

Sabrina Roijen

erfgoedadviseur

Sabrina studeerde Interior Design met als afstudeerproject het herbestemmen van religieus erfgoed. Haar missie? Leegstaand erfgoed herbestemmen door passende concepten te ontwikkelen zonder dat de kwaliteiten en waarden van het pand verloren gaan. Vernieuwing als versterking van de historie speelt daarbij de belangrijkste factor.

Kitty Souren - Weijers

Kitty Souren - Weijers

financiële administratie

Kitty zorgt ervoor dat de boekhouding goed is ingericht, de facturatie zorgvuldig plaatsvindt en dat we goed inzicht hebben in de resultaten van het bedrijf. Ze ondersteunt ook op het vlak van personeel en organisatie. Een echte liefhebber van cijfers!

Maurice Eijpe

Maurice Eijpe

adviseur ruimtelijke ordening

Maurice versterkt Klement² Rentmeesters met zijn jarenlange ervaring binnen de ruimtelijke ordening. Veel projecten waar wij bij betrokken zijn, zoals het herbestemmen van monumenten, gaan gepaard met vraagstukken binnen dit vakgebied.

Suzanne Aretz

Suzanne Aretz

management assistent

Als u ons belt, is de kans groot dat Suzanne de telefoon opneemt en u met de juiste persoon in verbinding brengt. Daarnaast zorgt zij dat de dagelijkse gang van zaken vlekkeloos verloopt.

Gregor Wammes

Gregor Wammes

junior adviseur

Gregor studeerde International Business aan de Universiteit van Maastricht. Met deze achtergrond, zijn verbondenheid met de regio en zijn sterke interesse in vastgoed is hij breed inzetbaar en leert hij bij ons de kneepjes van de makelaardij en het rentmeesterschap.

Femke Pakbier

Femke Pakbier

adviseur natuur en landschap

Femke studeerde bos- en natuurbeheer in Wageningen. Met haar passie en kennis van het landschap en natuur, verzorgt zij de groene vraagstukken binnen ons bureau. Voor een vitale toekomst van een monument spelen ligging in het landschap, bodem, water en zeker ook de geschiedenis ervan een belangrijke rol.

Yves Heddema

Yves Heddema

bouwkundig tekenaar

Yves heeft zijn passie voor monumentale panden ontdekt tijdens zijn HBO Built Environment in Heerlen. Na het afronden van de master Architecture, Building & Planning aan de TU/e is hij bij Klement aan de slag gegaan als bouwkundig tekenaar en ontwerper om onze projecten creatief en technisch te ondersteunen.