Wie zijn we

Frank Klement

Frank Klement

rentmeester / eigenaar

Frank heeft meer dan 30 jaar ervaring als ondernemer en rentmeester en heeft ruime belangstelling voor complexe adviestrajecten in het landelijk gebied. Bovenal een passie voor landgoederen en erfgoed! Generalist, organisator, sterk analytisch ingesteld, gedreven, zakelijk en met een focus op resultaat.

Jessica Klement - van der Graaf

Jessica Klement - van der Graaf

adviseur / eigenaar

Jessica is bedrijfskundige en heeft 20 jaar ervaring als adviseur en projectmanager in zowel het (internationale) bedrijfsleven als in de semi publieke sector, naast het beheer van vastgoed. Complexe zaken vertalen naar haalbare doelstellingen, conceptontwikkeling, bewaken van tijdslijnen en budget zijn een aantal van haar kwaliteiten.

Vincent Voorn

Vincent Voorn

adviseur / projectleider

Vincent is al sinds 2010 werkzaam bij ons kantoor en heeft de volgende specialisaties: Natuurschoonwet rangschikkingen, subsidie aanvragen, in de markt zetten van objecten voor verkoop en verhuur, en is allround projectmanager waardoor onze opdrachtgevers volledig ontzorgd worden.

Arthur Jansen

Arthur Jansen

jr. rentmeester

Arthur heeft in 2013 een afstudeeronderzoek gedaan naar herbestemmingsprocessen en is daarna in dienst gekomen. Werkzaam in de volle breedte van het rentmeestervak in ons werkgebied en hij is met zijn Brabantse roots onze sprinkplank naar de N-Brabantse markt.

Rob Smeets

Rob Smeets

architect

Rob volgde zijn master architectuur aan de Technische Universiteit Eindhoven en behaalde vervolgens de multidisciplinaire postmaster aan de Katholieke Universiteit Leuven. Rob richt zich binnen ons bureau op de duurzame (door)ontwikkeling van gebouwd erfgoed, o.a. middels het opstellen van herbestemmings- en restauratieplannen.

Mariëtte Horsch

Mariëtte Horsch

bouwkostencalculator

Mariëtte volgde een bouwkundige opleiding en vervolgens bouwtechnische bedrijfskunde aan de Hoge School Zuyd Heerlen. Mariëtte richt zich binnen ons bureau op de bouwkundige werkzaamheden zoals: bouwkostendeskundige en het begeleiden van offerte aanvraag tot en met de uitvoering van renovatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Roy Jaspers

Roy Jaspers

algemeen en juridisch medewerker

Roy is fiscaal en civielrechtelijk jurist en heeft zijn ervaring opgedaan in het notariaat en bij diverse culturele en monumenteninstellingen. Buiten de algemene ondersteunende werkzaamheden is hij actief als promotor van het instandhouden van historisch erfgoed, met de nadruk op kastelen en andere monumenten.

Luc Timmermans

Luc Timmermans

erfgoedadviseur

Luc studeerde bouwkunde in Delft en erfgoedstudies in Amsterdam. Hij is op de hoogte van wet- en regelgeving rondom monumenten en zoekt graag naar mogelijkheden en kansen. Het belang van vooruitgang en vernieuwing, juist als historische continuïteit, is daarbij een van zijn drijfveren.

Merlijn Heugen

Merlijn Heugen

jr. adviseur landschap

Merlijn koos voor de opleiding Bos- en Natuurbeheer vanwege zijn passie voor de natuur. In een tijd waar die natuur steeds meer in het gedrang komt, is bescherming en vernieuwing noodzaak. Hierin liggen veel kansen en deze grijpt hij bij ons kantoor aan. Merlijn verkent graag de mogelijkheden om uw eigendom in het best passende landschap te zetten.

Alger van Maaren

Alger van Maaren

online Marketeer

Alger heeft een achtergrond in de schilderswereld en in de online marketing. Hij verzorgt de online uitingen van ons kantoor zodat klanten hun vragen en wensen zo snel en goed mogelijk in beeld krijgen. Met de ervaring uit zijn schildersverleden kan hij ondersteunen op dit specifieke gebied van onderhoud aan uw monumentale eigendom.

Sabrina Roijen

Sabrina Roijen

jr. erfgoedadviseur

Sabrina studeerde Interior Design met als afstudeerproject het herbestemmen van religieus erfgoed. Haar missie? Leegstaand erfgoed herbestemmen door passende concepten te ontwikkelen zonder dat de kwaliteiten en waarden van het pand verloren gaan. Vernieuwing als versterking van de historie speelt daarbij de belangrijkste factor.

Kitty Souren-Weijers

Kitty Souren-Weijers

financiële administratie

Kitty zorgt ervoor dat de boekhouding goed is ingericht, de facturatie zorgvuldig plaatsvindt en dat we goed inzicht hebben in de resultaten van het bedrijf. Ze ondersteunt ook op het vlak van personeel en organisatie. Een echte liefhebber van cijfers!