Wie zijn we

Het team van Klement Rentmeesters bestaat uit bevlogen professionals met hart voor monumenten en erfgoed. Wilt u weten wie wie is of zoekt u specifieke contactgegevens? Scroll dan direct naar beneden.

Wilt u meer weten over de sfeer en werkwijze van ons team? Lees dan verder onder de foto.

Team Klement Rentmeesters

 

Bij Klement Rentmeesters werken we met een team van professionals die ieder op hun eigen vakgebied er naar streven om de beste in hun vak te zijn. De sfeer is collegiaal en zakelijk, maar we hebben ook aandacht voor elkaar.

Wij zeggen elkaar de waarheid maar altijd met het doel om er beter van te worden. Fouten mogen gemaakt worden, maar we proberen met goed denkwerk vooraf om uiteraard zo min mogelijk fouten te maken. En het belangrijkste: we leren van onze fouten, om er weer een betere professional van te worden.

Tradities worden gevierd, of het nu een verjaardag is met vlaai of de traditionele Kerstborrel. We gaan wel met de tijd mee: zo is vanuit huis werken voor iedereen goed mogelijk. Maar, je mag bij ons werken op de wijze die jou het best tot je recht laat komen. Lanterfanten doen we niet aan en ook in de vrije tijd doen we aan sporten als wandelen, hardlopen of fietsen. Of zijn we bezig met monumenten en erfgoed door bijvoorbeeld meubels of je huis op te knappen.

Wij werken niet alleen met monumenten, we wonen en leven er ook in. Behouden voor de toekomst, de ene keer met traditionele technieken, de andere keer op hypermoderne wijze, dat is waar wij ons mee bezig houden. Kortom, we zijn bij Klement Rentmeesters een team professionals met passie voor erfgoed en monumenten!

Graag stellen wij ons hieronder aan u voor.


Frank Klement

Frank Klement

rentmeester / eigenaar

Frank heeft meer dan 30 jaar ervaring als ondernemer en rentmeester en heeft ruime belangstelling voor complexe adviestrajecten in het landelijk gebied. Bovenal een passie voor landgoederen en erfgoed! Generalist, organisator, inspirator, gedreven en met een focus op resultaat.

Jessica Klement - van der Graaf

Jessica Klement - van der Graaf

adviseur / eigenaar

Jessica is bedrijfskundige en heeft 20 jaar ervaring als adviseur en projectmanager in zowel het (internationale) bedrijfsleven als in de semi publieke sector. Complexe zaken vertalen naar haalbare doelstellingen, conceptontwikkeling, bewaken van tijdslijnen en budget zijn Jessica op het lijf geschreven.

Vincent Voorn

Vincent Voorn

makelaar/ projectleider

Vincent is al sinds 2010 werkzaam bij ons kantoor en heeft als specialisatie makelaardij. Makelaar pur sang. Strak georganiseerd, uitstekend netwerk. specialisatie in monumenten en het luxere vastgoed. Daarnaast Allround projectmanager waardoor onze opdrachtgevers volledig ontzorgd worden.

Arthur Jansen

Arthur Jansen

rentmeester

Arthur heeft in 2013 een afstudeeronderzoek gedaan naar herbestemmingsprocessen en is daarna in dienst gekomen. Werkzaam in de volle breedte van het rentmeestervak in ons werkgebied en hij is met zijn Brabantse roots onze sprinkplank naar de Noord-Brabantse markt.

Mariëtte Horsch

Mariëtte Horsch

bouwkundig adviseur monumenten

Mariëtte volgde een bouwkundige opleiding en vervolgens de studie bouwtechnische bedrijfskunde. Mariëtte richt zich binnen ons bureau op de bouwkundige werkzaamheden zoals: bouwkostendeskundige en het begeleiden van offerte aanvraag tot en met de uitvoering van restauratie- en onderhoudswerkzaamheden.

Alger van Maaren

Alger van Maaren

online marketeer

Alger heeft een achtergrond in de schilderswereld en in de online marketing. Hij verzorgt de online uitingen van ons kantoor zodat klanten hun vragen en wensen zo snel en goed mogelijk in beeld krijgen. Met de ervaring uit zijn schildersverleden kan hij ondersteunen op dit specifieke gebied van onderhoud aan uw monumentale eigendom.

Sabrina Roijen

Sabrina Roijen

erfgoedadviseur

Sabrina studeerde Interior Design met als afstudeerproject het herbestemmen van religieus erfgoed. Haar missie? Leegstaand erfgoed herbestemmen door passende concepten te ontwikkelen zonder dat de kwaliteiten en waarden van het pand verloren gaan. Vernieuwing als versterking van de historie speelt daarbij de belangrijkste factor.

Kitty Souren - Weijers

Kitty Souren - Weijers

financiële administratie

Kitty zorgt ervoor dat de boekhouding goed is ingericht, de facturatie zorgvuldig plaatsvindt en dat we goed inzicht hebben in de resultaten van het bedrijf. Ze ondersteunt ook op het vlak van personeel en organisatie. Een echte liefhebber van cijfers!

Suzanne Aretz

Suzanne Aretz

management assistent

Als u ons belt, is de kans groot dat Suzanne de telefoon opneemt en u met de juiste persoon in verbinding brengt. Daarnaast zorgt zij dat de dagelijkse gang van zaken vlekkeloos verloopt.

Femke Pakbier

Femke Pakbier

adviseur natuur en landschap

Femke studeerde bos- en natuurbeheer in Wageningen. Met haar passie en kennis van het landschap en natuur, verzorgt zij de groene vraagstukken binnen ons bureau. Voor een vitale toekomst van een monument spelen ligging in het landschap, bodem, water en zeker ook de geschiedenis ervan een belangrijke rol.

Monique Wolak

Monique Wolak

landschapsarchitect

Monique heeft op internationaal vlak haar sporen meer dan verdiend als tuinhistoricus en landschapsarchitect. U kunt bij haar terecht voor alle onderzoeksvragen over de historie van uw tuin, park of landschap en voor een passende (her)inrichting van uw bezit.

Annemiek Jonkman

Annemiek Jonkman

erfgoedadviseur

Annemiek studeerde bouwkunde in Amsterdam en volgde de Master Erfgoedstudies in Antwerpen. Als erfgoedadviseur deelt ze graag haar kennis over bouwhistorie, herbestemmingen en subsidies. Haar visie bestaat uit het behoud van de cultuurhistorische waarden binnen een moderne tijdsgeest.

Yves Heddema

Yves Heddema

bouwkundig tekenaar

Yves heeft zijn passie voor monumentale panden ontdekt tijdens zijn HBO Built Environment in Heerlen. Na het afronden van de master Architecture, Building & Planning aan de TU/e is hij bij Klement aan de slag gegaan als bouwkundig tekenaar en ontwerper om onze projecten creatief en technisch te ondersteunen.

Giel Leunissen

Giel Leunissen

architect restauratie & transformatie

Giel groeide op in Zuid Limburg waar hij al op jonge leeftijd geïnteresseerd raakte in erfgoed. Na zijn HBO studie Bouwkunde in Heerlen, vertrok hij naar de randstad voor de master Heritage & Architecture aan de TU Delft en was hij enkele jaren werkzaam bij een erfgoed bureau. Met deze achtergrond werkt hij aan de planologie, technische aspecten en de erfgoed waarde van onze projecten. Giel draagt graag bij aan behoud en continuïteit van erfgoed.

Rosamare van Dijk

Rosamare van Dijk

junior erfgoedadviseur

Rosamare heeft zich na haar studie interieurarchitectuur aan de KU Leuven en een master Kunst, Cultuur en Erfgoed aan de Universiteit van Maastricht, besloten geheel toe te leggen op het behoud van monumenten en erfgoed. Als junior erfgoedadviseur wil zij het gebouwde erfgoed aan een duurzame toekomst helpen.

Laura Verhaegh

Laura Verhaegh

Marketingmedewerker

Laura Verhaegh studeerde af aan kunstacademie St .Joost in Breda. Daarna zette ze zich in voor erfgoed in Wallonië en volgde ze de studie bouwbiologie over duurzaam bouwen en de gezondheid van de woon- en werkomgeving.