Subsidie voor onderhoud? Doe de subsidiecheck

Makelaardij

Verkoop en verhuur

Overweegt u uw monumentale pand of landgoed te verkopen of verhuren? Een kasteel of landhuis bijvoorbeeld? Of heeft u een bijzondere villa, een boerderij, een stadsappartement met architectonische waarde, of een ander uniek object dat u wilt verkopen? Dan bent u bij Klement aan het goede adres. Wij zijn makelaar van exclusief vastgoed in Limburg, Brabant én daarbuiten.

 

Monumentaal wonen

De verkoop of verhuur van exclusief vastgoed is een vak apart. Zeker als het gaat om monumenten en landgoederen. Monumenten zijn ons dagelijks werk. En die kennis komt bijzonder goed van pas in onze rol als makelaar!

 

Verkoop en verhuur van exclusieve woningen

 

Makelaar van villa tot kasteel

De makelaars van Klement weten precies hoe het zit met wet- en regelgeving rondom monumenten en landgoederen. We kennen ook de subsidiemogelijkheden voor onderhoud en fiscaliteit. Alle expertises die we in huis hebben voor de exploitatie en herbestemming van monumenten, zetten we waar nodig in bij onze verkoopactiviteiten. Wellicht nog belangrijker: onze rentmeesters en makelaars spreken de taal van uw doelgroep die over het algemeen net iets veeleisender is dan de gemiddelde verkoper of koper. Dát is de basis van ons succes, want de verkoop van exclusief vastgoed draait uiteindelijk om vertrouwen.

 

 

De makelaar die uw koper al kent

Er is een grote kans dat wij uw koper al kennen! In ons uitgebreide netwerk gaan we graag op zoek naar die nieuwe liefhebber van uw bijzondere object. Mensen die verlangen naar natuur, rust en privacy, of juist in een stedelijke omgeving met grandeur willen wonen. Via onze netwerkmomenten brengen we uw object discreet onder de aandacht van een selectieve kopers groep. Dat is makelen op het hoogste niveau.

Onze website, advertenties en nieuwsbrief vormen de basis van onze marketingacties. Een grote groep actieve zoekers heeft zich in de loop der jaren bij ons aangemeld om onze nieuwsbrief te ontvangen. Omdat ze met die Exclusieve Preview als eerste op de hoogte zijn van nieuwe parels op de woningmarkt. Kennen we uw koper of huurder nog niet? Dan gaan we voor u op zoek. Daarbij zetten we stevig in op online adverteren.

 

Verkoopdocumentatie met sprekende foto’s

Onze verkoopdocumentatie ziet er geraffineerd uit. Professionele fotografen maken de foto’s. Waar nodig organiseren wij de finishing touch met styling. De woningen van onze klanten bevatten vaak al prachtige spullen hiervoor!

 

Discrete verkoop exclusieve woningen

We gaan niet zomaar met iedereen uw huis binnen. Onze leads hebben we veelal persoonlijk of telefonisch gesproken en we vragen ze vooraf al een keer langs uw pand te rijden. Het pand zelf is immers belangrijk, maar de locatie des te meer! De bezichtiging doen we alleen met de kandidaat. We vragen u dan tijdelijk het huis te verlaten, zodat de kandidaat-kopers en huurders op hun gemak kunnen rondkijken. Natuurlijk plannen we een moment om u aan de koper of huurder voor te stellen. Dat moment wordt zorgvuldig getimed.

 

Terugkoppeling dezelfde dag nog

Natuurlijk bent u nieuwsgierig hoe de bezichtiging is verlopen. We nemen daarom nog dezelfde dag contact met u op. Onderhandelen doen we stap voor stap en steeds met het belang van u als verkoper op het netvlies. Als de deal is gemaakt, stellen we de koop- of huurovereenkomst op en leggen daarin alle afspraken vast die tussen partijen zijn gemaakt. De koper mag de notaris kiezen, maar als het lukt werken we het liefst met een van onze vaste notarissen. Die denken hetzelfde over Dienstverlening als wij. Met een Hoofdletter geschreven dus.

 

Stille verkoop van exclusief vastgoed

Voelt u er niets voor uw pand aan te bieden op Funda of een verkoopbord in de tuin te plaatsen? Daar hebben wij als makelaar van exclusief vastgoed alle begrip voor. Wij beschikken over zogenaamd stil aanbod. Dat is het woningaanbod dat niet op Funda staat en dat we zelf ook niet via internet presenteren.

 

Uw exclusieve vastgoed verkopen?

Overweegt u uw landhuis, villa of een ander uniek object te verkopen? Wilt u weten hoe wij uw object in de stille verkoop kunnen zetten? Bel ons voor een gratis gesprek op 043-32 33 511 en ervaar direct onze persoonlijke aanpak. Wij komen graag naar u toe om uw pand te bekijken. Dat kost u niets en we verzorgen tevens een gratis waardebepaling!