Beheer en exploitatie

Eigen exploitatie is best een zorg
Bent u veel op reis of woont u buiten de regio waar uw landgoed ligt of uw monumentale pand? Dan is het vaak een grote zorg om uw bezit te onderhouden en er voor te zorgen dat het in goede conditie blijft. Afstand en tijd zijn vaak de belemmerende factoren. Maar heeft u er al eens aan gedacht om het beheer en de exploitatie uit te besteden? Dat is toch veel efficiënter en bovendien gemakkelijker. Uw eigen rentmeester om hier zorg voor te dragen. Ja dat kan en we doen het graag.

Uitbesteden levert betere resultaten
We worden steeds vaker gevraagd om de exploitatie te verbeteren van landgoederen en gebouwen. Bij die verbetering hoort ook vaak het ontzorgen van de opdrachtgever: onderhouden van contacten met huurders, regelen van reparaties en onderhoud of het verzorgen van de administratie. En we schromen er ook niet voor om zo nodig risico dragend te participeren in de exploitatie. Dat doen we eventueel samen met partners die specialistische kennis hebben van de functie die in uw gebouw past. Ja, dat is maatwerk en dat maakt ons werk nou zo leuk. Passende oplossingen vinden die specifiek voor uw situatie tot het beste resultaat leiden.

Laat hier uw gegevens achter en dan nemen wij contact met u op voor een gratis gesprek over de exploitatie van uw bezit en ervaar hoe wij u effectief kunnen ontzorgen!