Aankoopbegeleiding

Uw zoektocht naar een droomwoning

U bent op zoek naar een mooi pand in het Heuvelland van Zuid-Limburg. Natuurlijk met een geweldig uitzicht en als het even kan een vakwerkhuisje op een stille plek. Niet te ver van de voorzieningen en in goede conditie. Of mag er wel wat achterstallig onderhoud zijn? Hoe groot moet het zijn? En stel nu dat het een Rijksmonument is, is dat nu aantrekkelijk of niet? Of toch liever een huis met voldoende grond om er een Natuurschoonwel Landgoed van te maken? Wat zegt u? Liever een carre boerderij of een kasteel? En is daar ook subsidie voor onderhoud te krijgen, of bestaat er een mogelijkheid voor fiscale aftrek? Ah, u wilt naast de woonfunctie ook een B+B beginnen? Kan en mag dat zo maar? Vragen, vragen en nog eens vragen. En dat is nu net ons vak: u helpen bij die zoektocht naar uw huis. We kennen de aantrekkelijke woongebieden als geen ander en kennen de panden die te koop staan, maar weten ook wat het is om een Rijksmonument te bezitten.

Wanneer u op zoek bent naar een object dat geschikt is voor recreatieve verhuur in het hogere segment, dan kunnen we u uitstekend helpen. We zijn met Beaujean Vacance een unieke samenwerking aangegaan, waarmee wij u een volledig pakket kunnen aanbieden: van oriëntatie tot aankoop van een vakantiewoning in ons schitterende Zuiden tot en met vergunningstrajecten, het beheer en de commerciële exploitatie (verhuur) van uw eigen bijzondere plekje. Doordat Beaujean Vacance en wij in hetzelfde kantoorpand gevestigd zijn is de onderlinge afstemming snel en goed. 

We helpen u graag bij het vinden van uw droomwoning. Kom bij ons langs voor een eerste kennismaking bij een kop koffie en maak daarvoor vandaag nog een afspraak met Jessica Klement op 043-32 33 511. 


Testimonials

Adriaan en Joanne van Belzen - kopers van een prachtig landhuis in Klimmen - mei 2017 

"We zijn blij een aankoopmakelaar in de arm genomen te hebben toen we erachter kwamen dat we onze wenslijst simpelweg niet op te lossen was zonder deskundige begeleiding.
Na onze eerste kennismakingsgesprek met Jessica en evaluatie van wat we zochten is de zoektocht gestart en binnen 2 maanden zijn we geslaagd. Een huis kopen is puur emotie waarbij het goed is om een klankbord te hebben van wat we werkelijk zoeken en wat het beste bij ons past. Jessica regelde alle afspraken op locatie en na afloop een korte evaluatie van wat we goed en minder goed vonden, hierdoor werd steeds duidelijker wat we wel en niet zochten. De aankoopbemiddeling van bieding tot taxatierapport gebeurde onder toezicht van Klement2 waar Jessica en haar team onderdeel van uitmaakt. De persoonlijke begeleiding van Jessica is zeker een rustgevend gevoel en de investering dubbel en dwars waard."

 

Annelies en Paul - kopers van een prachtige vakwerkboerderij en boomgaard bij Vijlen - april 2017

"Wij wonen in de stad en onze droom was een bijzonder tweede huis in het Heuvelland, voor onszelf en om vrienden uit te kunnen nodigen. Maar hoe zouden we die droom vanuit onze woonplaats elders in Nederland en allebei werkend, in korte tijd kunnen verwezenlijken? We zochten hiervoor een partner met veel kennis van de plaatselijke huizenmarkt, iemand die ons zou begrijpen, coachen en op het rechte pad houden. En die persoon hebben wij absoluut gevonden in Jessica Klement. Vanaf de eerste kennismaking heeft zij ons gewezen op mooie plekken, heeft zij huizen voor ons bezichtigd en naar ons teruggekoppeld en ons een spiegel voorgehouden. Wij hebben een heel prettig, zakelijk contact met haar gehad. Dit heeft erin geresulteerd dat het zoekproces heel efficiënt is verlopen en wij binnen enkele maanden precies wisten wat wij wilden en ons droomhuis welbewust hebben gekocht. Het enige jammere hieraan was dat we toen niet meer met z’n drieën op pad hoefden te gaan omdat dit erg leuke dagen waren. De investering in een aankoopmakelaar zagen wij als investering in een professionele samenwerkingspartner ter plaatse, die je echt nodig hebt om op een prettige manier en goed te slagen."