Wij zoeken collega's: Adviseur RO en adviseur verduurzaming

Quick Scan Monumentenconcept

Hulp bij uw concept

Wij kunnen u helpen door met u actief mee te denken over maatregelen voor de korte en lange termijn. Hoe kunt u uw klanten, bezoekers of gasten digitaal of op een vernieuwende creatieve manier van dienst zijn? Hoe kunt u uw huurders tegemoetkomen om het hoofd boven water te houden?

Hoe richt u een expositie of museale looproute in op de anderhalve-meter-maatschappij? Samen kunnen we de exploitatie van uw monument of landgoed verbeteren en voorbereiden op de toekomst.

Quick Scan Monumentenconcept

 

Wij ontwikkelden voor u de Quick Scan Monumentenconcept. Wij komen graag een dagdeel meelopen om te ervaren tegen welke vraagstukken u aanloopt. Als eerste brengen we de huidige knelpunten in kaart en kunnen we zien waar ruimte is voor verbetering. Dingen niet meer doen, anders doen.

Alternatieve inkomsten bedenken vanwege risicospreiding. Samen kunnen we uw concept en businessplan doornemen. Maar, vooral, alternatieven bedenken. Out of the box. Maar wel realistisch.

Quick Scan Monumentenconcept 2

 

Concepten rekenen we door op investeringen, kosten en opbrengsten. Na de opname op locatie komen we met een passend voorstel op maat. Een beknopte rapportage die past bij het karakter van een quickscan.

Neem voor deze Quick Scan rechtstreeks contact op met uw accountmanager

Bent u nog geen klant? Neem dan contact op met onze officemanager Suzanne 043 - 32 33 511 voor het maken van een afspraak.

Wees er snel bij: we hebben tot eind augustus nog ruimte voor maximaal 10 9 8 quickscans.