Masterclass Woonhuissubsidie

Als particuliere eigenaar van een rijksmonument met woonfunctie kunt u tot 30 april een aanvraag voor woonhuissubsidie indienen. Dit doet u voor kosten voor werkzaamheden die u in 2020 gemaakt heeft. Wilt u meer informatie over het aanvragen van deze subsidie? Meldt u dan direct aan voor een van de twee Masterclasses op woensdag 7 april of donderdag 8 april, beide om 20:00:  • Masterclass Woonhuissubsidie
  • Wanneer: 7 & 8 april om 20.00 uur (Vol = vol)
  • Waar: online
  • Kosten: gratis deelname

 

Luc Timmermans, erfgoedadviseur bij Klement Rentmeesters praat u in deze online masterclass helemaal bij over de subsidieregeling, die de fiscale-monumentenaftrek vervangt. Aan bod komen bijvoorbeeld welke kosten en maatregelen voor subsidie in aanmerking komen en waardevolle tips & tricks voor het indienen van uw aanvraag. Daarnaast worden al uw vragen beantwoord.

 

 

Woonhuissubsidie