Zevenbergseweg 21

Met genoegen presenteren wij u restaurant In Den Molen. Een prachtig gelegen horecaobject met bedrijfswoning, gelegen aan het water én met uitzicht op de molen en het aangrenzende natuurgebied. Het monument aan de Zevenbergseweg 21 te Etten-Leur en de exploitatie bieden wij gezamenlijk te koop aan.

Al meer dan twee eeuwen heeft de functie horeca zich bewezen voor dit object! Het bestemmingsplan biedt naast horeca en bedrijfswoning reeds gelegenheid voor extensief recreatief medegebruik en aan huis gebonden beroepen. Onder voorwaarden kan de horecabestemming door de gemeente worden omgezet naar een bestemming voor zelfstandige bewoning. Er bestaan interessante mogelijkheden voor dit opvallend monument in de aantrekkelijke omgeving van natuurgebied Kelsdonk en Jachthaven de Turfvaart!

Het exacte bouwjaar van de molenaarswoning is niet bekend, maar het pand is ouder dan de naastgelegen molen. De voorganger van de huidige molen werd gebouwd in 1771. Het is zeer waarschijnlijk dat de oorspronkelijke molenaarswoning gelijktijdig gebouwd is. Op oude kaarten staat de molenaarswoning aangeduid als ‘herberg’ en deed ook dienst als dorpshuis. In de loop van de decennia is het pand uitgebreid en heringedeeld tot haar huidige verschijningsvorm.

Het pand bestaat uit een bedrijfswoning en een café-restaurant. Het restaurant beschikt over een grote restaurantruimte, een vaste bar, twee keukens, magazijnruimte en koelcellen. De bedrijfswoning beschikt over een smaakvolle afwerking en voldoende ruimte. De bedrijfswoning is in 1974 gebouwd. In 1996 is een gedeelte aangebouwd en is het pand grotendeels verbouwd. 

De ligging aan het water en het uitzicht op de molen en de polder zijn werkelijk uniek. Dit pand is bij uitstek geschikt voor talloze ontwikkelingen. Langs deze locatie fietsen en wandelen dagelijks veel recreanten. Bij een kruising van wegen naar Prinsenbeek (Breda), Etten-Leur en Zevenbergen is dit absoluut voor velen een bekende locatie. 

Bent u op zoek naar een dergelijk karakteristiek ontwikkelobject? Download dan hier de brochure en neem zeker contact met ons op. 

AdresZevenbergseweg 21 Etten-Leur
BestemmingHoreca met bedrijfswoning
Bouwjaar1771 / 1974 / 1996
Perceeloppervlakte3.095 m2
Oppervlakte bedrijfswoning217 m2
Restaurant243 m2
Vraagprijs829.000 k.k.
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.