Wadeleux 432

Op slechts 10 autominuten van Maastricht, in het glooiende landschap van het zo oorspronkelijk gebleven Land van Herve, in een heuvellanddecor van bossen, weiden en hagen, vindt men nog de kloeke 17e eeuwse hoeven, met hun frivole rode luiken in vuurstenen gevels. Op enkele kilometers afstand van de Abdij van Val-Dieu is te koop deze onlangs ingrijpend gerestaureerde hoeve annex stroopkokerij (1670-1737), met bijgebouwen (en eventueel inclusief de volledige inventaris).

Het complex waarin originele details als schouwen, deuren en balkon goed bewaard zijn gebleven, is bijzonder geschikt als representatief woonhuis met kantoor of praktijk aan huis. Maar thans fungeert dit heerlijk onderkomen als toevluchtsoord voor groepen, families, clubs etc. die voor weekend of midweek in deze mooie omgeving willen neerstrijken. Als groepsaccommodatie voor maximaal 15 personen is de hoeve geschikt voor conferenties, trainingen, cursussen, reu╠łnies etc. De hoeve is vanaf 2000 door de huidige eigenaren smaakvol verbouwd tot een fijn, licht en ruim woonhuis met atelier. Kortom: Een paradijselijk plekje in een prachtige omgeving!

Om een eerste indruk te krijgen van dit bijzondere object bekijkt u hier alvast de virtuele tour.

Bent u op zoek naar een karakteristiek complex om te exploiteren als verblijfsaccommodatie? Download dan hier de brochure en neem dan zeker contact op om deze prachtige plek zelf te ervaren.

Deze woning wordt in collegiale samenwerking aangeboden met Wijnands-Tilli Assurantiën en Makelaardij.

AdresWadeleux 432 te Charneux
Bouwjaar1670
Perceel1.626 m2
Vraagprijs845.000,- k.k.
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.