Vroelenstraat 11

Een zulk nostalgische en ruwe diamant met tal van mogelijkheden komt maar zelden beschikbaar in het pittoreske dorp Noorbeek.  

Een vrijstaande vakwerkwoning omringd door een ruim eigen terrein van 3.360 m² op een dergelijk geliefde plek is dan ook zeer schaars. Er dient wel grondig gemoderniseerd te worden, maar dan heb je ook iets!

Op de begane grond zijn er twee ingangen en de garagepoort aan de straatzijde van het huis. Vanuit de keuken is de toegang tot het achtergelegen terras en de enorme tuin. De riante tuin met volledige privacy is een prachtige plek voor rust en ontspanning.Ook dierenliefhebbers hebben hier volop de mogelijkheden voor het hobbymatig houden van dieren op het eigen, afgesloten terrein. Kortom een heerlijk rustige plek om te genieten voor zowel mens als dier.

Met een totaal woonoppervlak van ± 141 m² en nog eens ± 165 m² aan overige inpandige ruimte, is het een zeer ruim woonhuis te noemen. Het geheel leent zich daarmee erg goed voor aanvullende gebruiksfuncties zoals bedrijf aan huis ofwel verblijfsrecreatie hetgeen ook binnen het bestemmingsplan mogelijk is.

Centraal gelegen ten opzichte van de aantrekkelijke steden Maastricht, Valkenburg en Aken, is dit een bijzonder fijn woon- en recreatiegebied, met tal van wandel- en fietsroutes door het 5-sterren Heuvelland. Noorbeek zelf is een dynamisch dorp met een rijk verenigingsleven en goede voorzieningen, waaronder een ambachtelijke bakker en slagerij annex mini-supermarkt.

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar riant vrijgelegen huis met karakter dat geschikt voor privé bewoning ofwel verblijfsrecreatieve doeleinden? Neem dan onverminderd contact met ons op.

AdresVroelenstraat 11 te Noorbeek
Perceel3.360 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.