Voorhoeve kasteel Mheer

Resideren als een vorst in de voorburcht van het 14e eeuws kasteel Mheer! 

Hoe bijzonder wilt u het hebben? Gelegen in de dorpskern van het rustieke kerkdorp Mheer, op slechts 12 km van de stad Maastricht.

De aankomst middels de brug over de voormalige slotgracht is gelijk indrukwekkend. Via de grote toegangspoort arriveert u op de binnenplaats van het slot. Deze is volledig omsloten door enerzijds het statige herenhuis en anderzijds de robuuste U-vormige voorhoeve. 

Er zijn ruim voldoende (privé) parkeerfaciliteiten direct bij de toegang tot het woonhuis. 

Eenmaal binnen ervaart u tevens de eeuwenoude historie van het gebouw, welke uiteraard is gecombineerd met het wooncomfort van hedendaags.

Het woonhuis is met 230 m² woonoppervlak ruim van opzet en instapklaar te betrekken. 

Met maar liefst 4 slaapkamers, twee badkamers, een prachtige keuken en meer dan voldoende bergruimte, is de woning geschikt voor zowel het grotere gezin als als ook de combinatie van wonen en werken aan huis.

De ruime tuin (± 1.000 m² !) met terras is gelegen aan de zuidzijde en biedt optimale privacy en een prachtig uitzicht over het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Bent u op zoek naar een dergelijk karakteristiek woonhuis. Download dan hier de brochure en neem dan zeker contact op om dit bijzondere pand zelf te ervaren.

AdresDorpsstraat 10 Mheer
Bouwjaar14e eeuw
Perceel1.000 m2
Huurprijs1.850,- per maand (kale huur)
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.