La Petite Suisse / Villa Kanjel

VERKOOP  LANDGOED  LA  PETITE  SUISSE  TE  MAASTRICHT

De openbare kijkdagen hebben in september j.l. plaatsgevonden en inschrijving was mogelijk tot 23 oktober j.l.

Middels een tender kon u zich kandidaat stellen voor de aankoop en herbestemming van:
- De villa met ± 3,8 ha. park;
- Het koetshuis met ± 2 ha. tuin;
- Het geheel van de villa met koetshuis en ± 5,8 ha. park en tuin.

Velen hebben zich sinds de sluiting van het voormalige Dr. Poelsoord al afgevraagd welke nieuwe functie dit kenmerkende complex zal krijgen. Tot 23 oktober j.l. was er de kant om uw plannen kenbaar te maken!

Het complex maakte oorspronkelijk onderdeel uit van ‘Regouts Lustenhof' en omvat een landhuis, koetshuis met dienstwoningen en de parkaanleg met parkvijver en bossages, waardoor de Kanjelbeek loopt. Tegenwoordig maakt het landgoed deel uit van het projectgebied Buitengoed Geul en Maas. Een gebied dat zich inmiddels heeft ontwikkeld tot een groene en aantrekkelijke omgeving voor bezoekers en bewoners.

In opdracht van de gemeente Maastricht organiseerden wij een inschrijving per tender waarbij u zich (onder voorwaarden) kandidaat kon stellen voor de gedeeltelijke- of gehele aankoop en duurzame herbestemming van dit zeer bijzondere complex.

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT! Bent u op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek complex in een fraaie omgeving en wilt u op de hoogte blijven van het aanbod in de stille verkoop? Neem dan onverminderd contact met ons op!

AdresMeerssenerweg 1 te Maastricht
Bouwjaar1860
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.