Ulestraterhof

De Ulestraterhof is een authentieke hoeve van zeer ruim volume, gelegen aan de oostrand van het Limburgse dorp Ulestraten. Het gehele complex is met veel zorg gerestaureerd en gesplitst tot drie separate woonvleugels. De woning met huisnummer 19 is gesitueerd in de linkervleugel en wordt hierbij aangeboden. Het monumentale gebouw verkeert in uitstekende conditie en het woonhuis is direct te betrekken. De fraai aangelegde tuin op de binnenplaats is toegankelijk vanuit alle woonvertrekken, biedt veel privacy en is op het zuiden georiënteerd.

De woning is gebouwd omstreeks 1649 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 450 m2. De locatie biedt alle rust en een optimaal woonklimaat. De woning ligt in een prima straat met gevarieerde bebouwing. Ulestraten is centraal gelegen ten opzichte van de autosnelwegen naar bijvoorbeeld Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken. Door de directe nabijheid van Meerssen (ca. 2 km.) en Maastricht (ca. 9 km.) weet Ulestraten zich bovendien verzekert van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt.

Dit prachtige object is inmiddels VERKOCHT! Bent u op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek woonhuis met veel volume en wilt u op de hoogte blijven van het aanbod in de stille verkoop? Neem dan onverminderd contact met ons op!

AdresDorpstraat 19 te Ulestraten
Bouwjaar1649
Perceel704 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.