Tussen Maas en Heuvel

Aan de rand van het bruisende Maastricht met het Limburgse Heuvelland als achtertuin, biedt deze unieke, privacy rijke bouwlocatie letterlijk ‘the best of both worlds’. De projectnaam “Tussen Maas en Heuvel” is daarmee ook glashelder. De plek, daar draait het hier om! Hier bouwt u verder naar eigen wens.

Er zijn slechts twee kavels van ± 1.460 m2 beschikbaar. De bouwvlakken zijn respectievelijk 352 m2 (kavel 1) en 388 m2 (kavel 2) groot, hetgeen meer dan voldoende ruimte biedt om naar eigen ontwerp een huis van maar liefst 2.000 m3 te kunnen realiseren. Een huis dat deze bijzondere plek recht doet.

Met een grandioos uitzicht over de stad Maastricht, het karakteristieke naastgelegen klooster, de 18-holes golfbaan (het Rijk van Margraten) aan de overkant en alle recreatiegelegenheden van het heuvelland op fietsafstand, is dit de ultieme plek voor de echte levensgenieter. Ook praktische voorzieningen, zoals een winkelcentrum en een (basis-)school, vindt u op fietsafstand.

Deze prachtige kavels zijn inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbare plek om naar eigen wens te kunnen bouwen? Neem dan onverminderd contact met ons op.

AdresRijksweg te Cadier en Keer
Bouwkavel 11.460 m2 perceelsoppervlak
Bouwkavel 21.424 m2 perceelsoppervlak
VragprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.