Sint Petrus Molen

Dit is de stoere monumentale windmolen Sint Petrus; een krachtigde geschiedenis doorstaan en in topvorm voor de toekomst. Een ideale vrije ligging in Venray. Zichtbaar, dynamisch en bereikbaar.

De molen wordt nu te huur aan geboden voor bedrijfshuisvesting. Een fundament van ruimte omringt deze molen: 280 m² aan showroom, studio, restaurant... Diverse bedrijfsmatige toepassingen zijn hier in te richten en toegestaan. Zo’n uniek decor inspireert elke zaak en is een uniek visitekaartje voor uw bedrijf.

De Windmolen is in zijn huidige context omgeven door bijgebouwen waaronder een woonhuis en loods. De eigenaar exploiteert hier momenteel nog zijn eigen meubelzaak, maar stelt de ruimte nu beschikbaar aan een nieuwe gebruiker. Heel veel ruimte voor heel veel mogelijkheden. In de top van de molen is een bar ingerichtter inspiratie... horeca zou het ook absoluut goed doen hier! Aan de voorzijde van de Windmolen,gelegen aan de Sportlaan, is enige ruimte beschikbaar voor bijvoorbeeld een horecafunctie met terras. Zowel bouwhistorisch als sociaalcultureel vertegenwoordigt het objecteen hoge waarde.

De huidige eigenaar heeft met liefde en passie voor erfgoed de molen onderhouden. Wekenlijks draaien de wieken, wat tot in de verte te zien is! Hij vindt dat deze prachtige molen meer aandacht verdient en wenst daarom het object te verhuren voor een meer publiekstrekkende functie. De Sint Petrus Windmolen is er klaar voor!

Bent u op zoek naar een unieke bedrijfsruimte? Download dan hier de brochure en neem direct contact met ons op.

AdresSportlaan 10 te Venray
Bouwjaar1856
Oppervlak298 m²
Vraagprijs32.000,- huur per jaar
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.