Rue du Soldat Joseph Dethier 8 Dalhem

Ten zuiden van Maastricht ligt op een paar kilometer van de Nederlandse grens dit verborgen landgoed “le Pavillon”. Een landgoed van bijna 6 hectare, compleet met tuinmuur, een kronkelende rivier, een monumentale kastanjelaan, tennisbaan, zwemvijver en een romantisch woonhuis met dito garage. Een echt familie landgoed.

De villa ‘Le Pavillon’ is in 1928 gebouwd in opdracht van Henri Le Boeuf als jachthuis voor recreatief gebruik en heeft een woonoppervlakte van ca 300 m2! Zes slaapkamers en 2 badkamers. Er zijn duidelijke kenmerken van diverse stijlen gebruikt in de twee zichtbare lagen van de villa. Het leien octogonale dak dat rust op de imposante pilaren is zeer bijzonder te noemen. Het kabbelende riviertje de ‘Berwijn’ (La Berwinne) met een tweetal bruggen naar de nevenliggende hellingbossen geeft het landgoed ook een romantische sfeer. En als dat nog niet genoeg is ligt er voor een verfrissende duik op zwoele dagen een door bronnen gevoed natuurzwembad direct naast de woning. Voor sportief vermaak is er ook een gravel tennisbaan aangelegd aan de tegenovergestelde zijde van de villa. Het landgoed is zo aantrekkelijk dat zelfs zeldzame diersoorten waaronder de das en de ijsvogel zich hier thuis voelen.

Bent u op zoek naar een karakteristiek woonhuis omringd door natuur. Download dan hier de brochure en neem dan zeker contact op om deze prachtige plek zelf te ervaren.

AdresRue du Soldat Joseph Dethier 8 te Dalhem, Belgie
Bouwjaar1928
Perceel57.947m2
Vraagprijs1.349.000,- k.k.
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.