Gratis quick scan herbestemming

Rue de Beusdael 45

We bieden met veel genoegen deze prachtige karakteristieke vakwerkvilla uit de 17de eeuw aan. Leunend aan het Nederlandse Heuvelland ligt deze parel in een samensmelting van het Limburgs en Waals cultuurlandschap. Het ensemble bestaat uit de villa met bijgebouwen, een siertuin en een ruime huisweide. De woning is door de jaren heen meermaals uitgebreid en gemoderniseerd zonder afbreuk te doen aan het monumentale karakter. In tegenstelling tot de relatief ‘arme’ bouwstijl zoals vakwerk vroeger was, beschikt de villa nu over riante ruimtes en moderne gemakken. Een uniek pand waarvan zowel het exterieur als het interieur nog erg geschiedenisgetrouw is, hetgeen dit huis ook zo bijzonder maakt.

Met een fraai perceel van 4.000 m2, een ruim woonoppervlak van 476 m2 met maar liefst 6 slaapkamers en een separaat bijgebouw dat geschikt is als gastenverblijf, heeft het bijzondere huis ook een heleboel te bieden. Ervaar dit zelf en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een karakteristiek woonhuis met veel volume? Download dan hier de brochure en neem dan zeker contact op om deze prachtige plek zelf te ervaren.

Deze woning wordt in collegiale samenwerking aangeboden met Wijnands-Tilli Assurantiën en Makelaardij.

AdresRue de Beusdael 45, 4851 Sippenaeken, Plombieres (BE)
BouwjaarOmstreeks 1600
Perceel4.000 m2
Vraagprijs995.000,- k.k.
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.