Woning op Landgoed Rozendaal

“Wanneer men Montfort hoort of denkt, bestaat er een grote kans dat de volgende woorden “Verstappen” bevatten. Maar afgezonderd van het feit dat de formule-1 coureur hier geboren is, is het ook een prachtige woonomgeving.

Als het Limburgs Landschap ons vraagt om te bemiddelen in de verkoop van een woonhuis op een landgoed van 306 ha., dan weet ik natuurlijk gelijk dat het om iets bijzonders gaat. Toch was ik opnieuw bijzonder verrast toen ik ter plaatse kwam. Wat een prachtige plek zo midden in de natuur!

Het is een mooi, afwisselend gebied van bos en open landschap. Het landgoed staat verder bekend om de kleurrijke akkers vol knalrode klaprozen, korenbloemen en kamille. Daarbij is elk seizoen weer een bijzondere beleving. Binnen dit gebied ligt dit vrijstaande woonhuis. Het huis is vanaf de openbare weg en vervolgens een halfverharde weg over het landgoed prima bereikbaar.

Met 154 m2 aan bruikbaar woonoppervlak en de mogelijkheid om de tweede verdieping (momenteel bergzolder) bewoonbaar te maken, kan dit woonhuis de uitvalsbasis zijn voor de natuurliefhebber die het gemak van land en stad kan waarderen. Roermond, maar ook Sittard, Weert, Venlo, Maastricht en Eindhoven zijn van hieruit zeer goed bereikbaar.. Kortom, ervaar zelf wat deze prachtige plek u te bieden heeft en maak eens een mooie wandeling over het landgoed.”

Dit unieke object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar vrijgelegen huis in een bijzondere omgeving? Neem dan onverminderd contact met ons op.

AdresRozendaal 1 te Montfort
Bouwjaar1960
Perceel1.113 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.