Rijksweg 45

Deze rijksmonumentale vrijstaande villa uit 1906 heeft alles waar een luxe gezinswoning aan zou moeten voldoen. Een zwembad, 7 slaapkamers en 3 badkamers allen in een hoog niveau van afwerking.

Gelegen in de kern van het geliefde dorp Gronsveld (grenzend aan Maastricht) op een perceel van 2.124 m2, ligt de villa iets verhoogd t.o.v. de doorgaande weg waardoor het huis en de tuin optimale privacy genieten. Aan de achterzijde zijn er meerdere garages en is de tuin toegankelijk vanaf de straat.  

De fraai aangelegde tuin met verwarmd buitenzwembad is vanuit vrijwel alle vertrekken op de begane grond toegankelijk waardoor een optimaal tuincontact wordt ervaren.

Het ontwerp heeft een zeer doordachte bouwkundige detaillering met ruime aandacht voor decoratieve details en elementen van art nouveau. Dit maken het een karakteristiek gebouw met veel uitstraling.

Inpandig is het woonoppervlak van ± 285 m2, geheel aangepast aan het hedendaagse wooncomfort. De ruime woonkeuken is de centrale plek om met het hele gezin bij elkaar te komen. De fraaie woon-, eet- en tv-kamer bieden plek om zowel gezamenlijk als ieder voor zich te ontspannen. Ook boven bieden de 7 slaapkamers en 3 badkamers plek voor privacy. Kortom voldoende ruimte voor zowel gezin als gasten.

Met de ligging direct aan de rand van het bruisende Maastricht ent het Limburgse Heuvelland als achtertuin, biedt deze luxueus afgewerkte villa letterlijk ‘the best of both worlds’.

Dit bijzonder fraaie huis is inmiddels onvoorwaardelijk verkocht. Neem contact op met ons kantoor om direct op de hoogte te blijven van toekomstige alternatieven.
AdresRijksweg 45 te Gronsveld
Bouwjaar1906
Perceel2.124 m2
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.