Postbaan 10, Maastricht

Aan de noordwestelijke rand van Maastricht in de wijk Caberg ligt deze verscholen parel van een
boerderij. Door het totaalpakket van de charmante woning, de ruime stal, de achtergelegen boomgaard en een prachtige tuin, is het hier landelijk wonen en toch in de stad Maastricht. Geen kiezen of delen!
De modelboerderij dateert uit 1933 en bestaat uit twee woonlagen, een ruime kelder en een zolder. Het woonhuis is met de tijd meegegaan, is op onderdelen gemoderniseerd maar heeft zijn karakter behouden. De stalruimte direct achter het huis, diende als veehouderij en bestaat op de begane grond uit de voormalige veestal welke met beperkte ingrepen direct inzetbaar is voor een nieuwe gebruiksfunctie als werkplaats, atelier, kantoor- of praktijkruimte. De voormalige hooizolder op de eerste etage is een enorme vrij in te delen ruimte welke tevens voor tal van gebruiksfuncties kan dienen.
Zowel naast-, als achter de stal biedt de huisweide met boomgaard ruimte voor het houden van kleinvee of een paard. Het verlengde van deze huisweide is eigendom van de gemeente en wordt door de eigenaar gepacht. De pacht bedraagt € 330,49 per jaar voor 3.830 m2 en kan worden overgenomen.
Kortom landelijk wonen met voldoende ruimte aan huis en toch zeer centraal gelegen in Maastricht!

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT! Bent u op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek woonhuis met veel volume en wilt u op de hoogte blijven van het aanbod in de stille verkoop? Neem dan onverminderd contact met ons op!

AdresPostbaan 10 te Maastricht
Bouwjaar1933
Perceel3.200 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.