Museum Van Gerwen-Lemmens

Op een zeer goed bereikbare centrumlocatie in het Brabantse Valkenswaard kunnen wij u een bijzonder object aanbieden. Op een ruim hoekperceel ligt het voormalig museum ‘Van Gerwen – Lemmens’. Het aanbod bestaat uit een historisch woonhuis wat vorige eeuw is uitgebouwd met diverse zalen als museum voor religieuze kunst. Het gehele perceel is ommuurd en heeft een groen aanzicht door de aanwezigheid van de fraaie grote bomen in de tuin.

Ten tijde van de diverse bouwperiodes is zoveel mogelijk gestreefd naar een monumentaal aanzicht en zijn veel historische bouwmaterialen van elders hergebruikt. Het pand kan weer omgevormd worden voor bewoning maar is ook in gebruik te nemen als museum, showroom, praktijk- of horecaruimte en meer!

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT! Bent u op zoek naar een vergelijkbaar bijzondere locatie voor wonen en werken met plek voor uw privé bibliotheek of oldtimerverzameling en wilt u op de hoogte blijven van het aanbod in de stille verkoop? Neem dan onverminderd contact met ons op!

AdresLeenderweg 71 te Valkenswaard
Perceel820 m2 met optie meer grond aan te kopen
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.