Mensheggerweg 38

In het buitengebied van Landgraaf richting Kerkrade ligt deze authentieke carréhoeve uit 1795 met ruimte voor atelier, praktijk of dubbele bewoning. Verscholen gelegen en omringd door bos met volledige privacy op een ruim perceel van 3.475 m2. Het deels in vakwerk gebouwde hoofdhuis is op het zuiden gesitueerd en biedt alle ruimte voor een groot gezin. De voormalige stallen in de noordvleugel zijn verbouwd tot extra woonruimte maar bieden ruimte voor diverse alternatieve gebruiksmogelijkheden.

De onder architectuur aangelegde tuin met diverse vijverpartijen is een plek voor rust en onthaasten. In het verlengde van de tuin ligt een omheinde huisweide welke geschikt is voor paarden of kleinvee.

Het geheel ademt een ongekend gemoedelijke sfeer en ruimtelijke beleving. Ook de directe omgeving en is een en al groen met de landerijen van het nabijgelegen kasteel Strijthagen en Mondo Verde.

Een bijzonder aangename plek met veel comfort en woongenot die je zou moeten ervaren.

Deze bijzondere hoeve is inmiddels onvoorwaardelijk verkocht. Neem contact op met ons kantoor om direct op de hoogte te blijven van toekomstige alternatieven.

AdresMensheggerweg 38 te Landgraaf
Bouwjaar1795
Perceel3.475 m2
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.