Gratis quick scan herbestemming

Maalbekerweg 24

Midden in het bosrijke gebied van het Nederlands-Duitse ‘Grenspark Maas-Swalm-Nette’, met de voorzieningen van zowel Venlo als Roermond om de hoek, ligt het mooie ‘Landgoed Malbeck’. Het heden nog ca. 7,5 ha. grootte landgoed kent een lange en bijzondere historie met vele mooie verhalen.

Deze aanbieding heeft betrekking op een onderdeel van het landgoed: Het goed onderhouden Saksisch Hallenhuis met voormalig koetshuis is het hoofdobject van Malbeck en beschikt over vele karakteristieke elementen. Het Hallenhuis biedt met de ruime bestemmingsmogelijkheden diverse mogelijkheden voor horeca-exploitatie met bedrijfswoning en o.v. mogelijkheden voor meerdere particuliere woningen. Omringd door natuur biedt deze plek de ultieme plek voor rust en onthaasten in een bijzonder groene en historische omgeving.

Het vrijstaand, traditioneel gebouwde, Saksisch Hallenhuis is een Rijksmonument en kent vele fraaie, authentieke elementen zoals de grillige houten spanten, de muurankers en in de top van de oostgevel het familiewapen van Von der Reidt: drie wuivende rietpluimen in een kelk. Kenmerken voor de langgevel boerderij zijn de ruim tweehonderd jaar oude rode en blauwe pannen op het dak en de houten raamluiken in de kleurstelling diep donkerblauw en donderrood.

Het Hallenhuis wordt omringd door een onder architectuur aangelegde siertuin met vele natuurlijke elementen. Er bevindt zich een groot terras op het zuiden met vrij uitzicht over de landerijen en op de bossen. Zo staat u ’s morgens oog in oog met de reeën die op en om het landgoed leven. De tuin is voorzien van diverse paden, terrassen en een bruggetje over uw eigen kabbelende bronbeek. Het Hallenhuis is bereikbaar via de oprit voor privé gebruik en via de grote, separaat ontsloten en in het landschap ingepaste parkeerplaats voor bezoekers.

Bent u op zoek naar een bijzonder object met vrij uitzicht in een groene, bosrijke omgeving? Download dan hier de brochure en neem dan zeker contact op om dit bijzondere monument zelf te ervaren.

AdresMaalbekerweg 24 te Belfeld
Bouwjaar1766 (hoofdgebouw)
Perceel3.870 m2
Vraagprijs794.500,- euro k.k.
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.