Loftwoning De Oude Bongard

Hebt u ooit in een loft willen wonen? Een grote open woonbeleving die u verder geheel vrij kunt indelen? En dat op een plek vrij gelegen met prachtige vergezichten? Dan is dit uw kans!

Deze voormalige wagenschuur van kasteelhoeve De Oude Bongard in Wijnandsrade, heeft recent een eigen woonbestemming gekregen waardoor de grote schuur nu als zelfstandig woonhuis mag worden bewoond. Het gebouw heeft een bijzondere historie waarbij de wagenschuur in 2013 nog geheel is gerestaureerd en (vanwege de enorme plafondhoogte van ruim 5 meter) in gebruik werd genomen als kroonluchteratelier. Deze zeer imposante ruimte mag nu geheel als woonhuis vrij worden ingericht.

De wagenschuur is met het oog op volledige privacy gescheiden van de rest van de hoeve en geniet een volledig vrije woonbeleving gericht op de aangrenzende fruitweide met laagstam kersenbomen.

Het woonvolume met een inhoud van ruim 3.000 m3 en woonoppervlak van 715 m2 is overweldigend. De cascowoning, met cv en toiletruimten is verder nog geheel vrij naar wens in te delen. Wij hebben hier al diverse ideeën over en denken desgewenst ook graag mee met uw voorstelling van een droomloft.
Creëer hier iets bijzonders in een karakteristiek gebouw te midden van een prachtige omgeving!

Deze fraaie loftwoning is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een karakteristiek complex met veel volume om geheel naar eigen smaak in te richten. Neem dan onverminderd contact met ons op.

AdresBongard 3A te Wijnandsrade
BouwjaarVanaf 1600
Perceel1.200 m2 (meer grond is optioneel)
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.