Limburgs Sjoenste

De naam zegt het al, dit monumentale vakwerkhuis uit 1750 is de ultieme vertolking van het goede Zuid-Limburgse leven. Karakteristiek vakwerk, volledig vrij en verscholen gelegen met optimale privacy en ongekend fraai uitzicht over het Geuldal. Door de jaren heen is de woning volledig gerenoveerd en voorzien van alle gemakken. Het oorspronkelijke woonhuis en de oude stal zijn samengevoegd tot een langgerekt vakwerkhuis. Veel authentieke elementen zijn bewaard gebleven waaronder natuurlijk het vakwerk, maar ook het gewelfde stalplafond in de woonkamer en de kloosterramen aan de voorzijde.

Door de hogere ligging is de woning vanaf de weg nauwelijks zichtbaar. Via een lange oprit door de glooiende voortuin komt u boven op de heuvel bij het huis. Eenmaal boven geniet u dan ook van optimale privacy en panoramisch vrij uitzicht over het 5-sterren Heuvelland dat u elk jaargetij weer doet verbazen.

Het pronkstuk van het huis is toch wel het prachtige verwarmde buitenzwembad van 8 bij 4 meter! Hier krijgt het begrip ultiem genieten een nieuwe betekenis.

Dit prachtige huis is inmiddels onvoorwaardelijk verkocht! Bent u op zoek naar een vergelijkbare plek om te wonen of als pied-à-terre om te onthaasten? Neem dan onverminderd contact met ons op!
AdresTerzieterweg 9 te Epen
Bouwjaar1750
Perceel3.040 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.