Le Passe Partout

Op het plateau van Margraten ligt het kleine buurtschap Gasthuis. Daar waar het landschap aan de oostkant van Maastricht overgaat in het vijf-sterren heuvelland, ligt deze vrijstaande hoeve bestaande uit een privé woonvleugel met kantoorruimte en een volledig ingerichte 18-persoons groepsaccommodatie. 

De karakteristieke hoeve heeft een ruim volume om te wonen, werken, recreëren en stijlvol overnachten voor maximaal 18 gasten. Op slechts 5 km loop-/fietsafstand van Maastricht, genieten zij hier tijdens hun verblijf van de bijzondere plek met vrij uitzicht en de sfeervolle inrichting van de accommodatie. 
Deze verblijfservaring wordt door haar gasten dan ook gemiddeld met maar liefst een 8,6 beoordeeld.

Daarnaast heeft het complex een ruim privé woonvolume met veel lichtinval en is geschikt voor een groot gezin. Dubbele bewoning, in de vorm van mantelzorg of generatiewoning, is daarbij ook goed mogelijk.

De ruime privétuin heeft rondom een prachtig uitzicht over de omgeving met omliggende natuur en landbouwterreinen. Het perceel is 1.353 m2 groot en biedt dan ook voldoende ruimte voor privacy en parkeergelegenheid. Kortom een bijzonder en karakteristiek object met goedlopende actieve exploitatie en ruime mogelijkheden qua gebruik voor privé en ondernemerschap.

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek woonhuis met veel volume? Neem dan onverminderd contact met ons op.

AdresGasthuis 73 + 73A te Bemelen
BouwjaarCa. 1865
Perceel1.353 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.