Landhuis De Hoge Hees

Met genoegen presenteren wij u landhuis De Hoge Hees in het Noord-Brabantse Eersel. Het landhuis is gelegen in een bijzondere landgoedomgeving waar u eindeloos kunt genieten van een onbelemmerd groen uitzicht.

Wanneer u over het laantje door het bos bent komen aanrijden en dit huis binnenstapt doet het u denken aan vervlogen tijden. De aanwezige, authentieke, cultuurhistorische elementen stralen een sfeervol en warm karakter uit en maken deze plek echt bijzonder. Daarnaast biedt het landhuis met de voormalige kunstzaal veel natuurlijke lichtinval en openheid, het biedt een extra ruimte die nog multifunctioneel inzetbaar is. Sfeervol en riant wonen in de natuur en genieten van het buitenleven is hier pas echt van toepassing.

Landhuis De Hoge Hees werd gebouwd in 1919, naar ontwerp van kunstenaar en architect Nicolaas Eekman. Het is uitgevoerd in Gooise landhuisstijl en is naar verluidt het enige bouwkundige ontwerp van de kunstenaar wat het uniek maakt. Het object werd in 2002 aangewezen als gemeentelijk monument.

Deze plek is elk jaargetij een bijzondere beleving. Het is dan ook een waar voorrecht om op deze unieke locatie te mogen wonen, werken of recreëren. Een dagelijkse beleving van natuur en tegelijkertijd een strategische uitvalsbasis voor omliggende voorzieningen. Ervaar het zelf en ontdek wat De Hoge Hees te bieden heeft. 

Download hier de brochure en neem zeker contact op om deze prachtige plek zelf te ervaren.

AdresHees 12 en 12A Eersel
Bouwjaar1919
Perceel1.330 m2
Vraagprijs 815.000,- k.k.
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.