Landhuis Cartils

Op weg naar het buurtschap Cartils ervaar je het groene buitengebied van Gulpen-Wittem. Gelegen midden in het vijf-sterren Heuvelland en toch op slechts 16 km van Maastricht, ligt deze sfeervolle, vrijstaande woning.

De woning zelf is een ruim en zeer smaakvol gemoderniseerd woonhuis met ruime woonvertrekken, een royale leefkeuken, vier slaapkamers en een dubbele badkamer met sauna. Een groot huis dat toch heel erg intiem voelt. Echt bijzonder zijn de vele en grote raampartijen die niet alleen enorm veel daglicht binnen laten treden, maar ook allemaal toegang bieden tot de tuin.

Het bestemmingsplan laat het toe om hier zowel te kunnen wonen (met aan huis gebonden bedrijvigheid), als ook recreatieve verhuur als vakantiewoning.

Dit is absoluut een plek voor rust, waar je kunt onthaasten in een unieke omgeving. Omringd door het beschermde natuurlandschap biedt deze locatie de echte Zuid-Limburg ervaring. Je zal er maar wonen.... 

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar riant vrijgelegen huis met karakter dat geschikt voor privé bewoning ofwel verblijfsrecreatieve doeleinden? Neem dan onverminderd contact met ons op.

AdresCartils 2A te Wittem
Perceel1.390 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.