Landgoed Mariënhof

Met genoegen presenteren wij u landgoed Mariënhof. Een historische buitenplaats van bijna 1 ha., bestaande uit een riant landhuis en koetshuis, beide een rijksmonument -ca 1812- en diverse bijgebouwen. Het landgoed ligt aan de N65, de provinciale weg van Tilburg naar ’s-Hertogenbosch en is daarom uitstekend bereikbaar. De gebouwen zijn gelegen in een landschapspark met historische- en architectonische aanleg waarin o.a. monumentale eikenbomen en fraaie waterpartijen en zwembad gelegen zijn.

Het landhuis en het koetshuis verkeren in absolute topconditie en zijn thans in gebruik als kantoor. Het object leent zich echter ook uitstekend voor bewoning. Vorstelijk wonen op een heus landgoed! Het object wordt in onverhuurde staat aangeboden. Bij de laatste renovatie is zoveel mogelijk gestreefd naar behoud van het historisch complex en slechts gebruik gemaakt van de meest exclusieve materialen. Daarnaast zijn er in het historische park nog een tuinmanswoning en een poolhouse gelegen. De tuinmanswoning deed in het verleden dienst als postkantoor. Er is een omgevingsvergunning verleend voor uitbreiding van het koetshuis. Het landschapspark met zwembad, wandelpaden, waterpartijen en schitterende monumentale bomen verkeert ook in uitmuntende staat en biedt u al het gewenste genot van rust en privacy.

Ook het interieur is zeer luxe afgewerkt en beschikt over sfeervolle historische details zoals de hoge kwaliteit stucwerk plafonds en haardpartijen. Een harmonieuze samensmelting met de omliggende natuur verbindt de kamers met het prachtige landschapspark. Het is dan ook een waar voorrecht om op deze bijzondere plek te mogen wonen en/of werken. Recentelijk is bij de gemeente een principe verzoek ingediend om het landgoed te transformeren naar een woon-zorglocatie. Landgoed Mariënhof: Een dagelijkse beleving van authenticiteit en uitzonderlijk genot. Ervaar het zelf en ontdek wat landgoed Mariënhof te bieden heeft.

Zoekt u een bijzondere locatie om te werken en/of wonen, of een monutentaal object om aan te kopen als beleggingsobject met ontwikkelpotentie en is uw interesse in dit object gewekt? Download dan hier de brochure en neem dan zeker contact op om deze prachtige plek zelf te ervaren.

AdresRijksweg 16, 5268 KJ Helvoirt
Bouwjaar1812
PerceelBijna 1 ha.
Vraagprijs1.945.000,- k.k.
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.