Landgoed Mariënhof

Landgoed Mariënhof: een buitenplaats van bijna 1 ha., bestaande uit een riant landhuis en koetshuis, beide een rijksmonument -ca 1812- en diverse bijgebouwen. Het landgoed ligt aan de N65, de provinciale weg van Tilburg naar ’s-Hertogenbosch en is daarom uitstekend bereikbaar. De gebouwen zijn gelegen in een landschapspark met historische- en architectonische aanleg waarin o.a. monumentale eikenbomen en fraaie vijverpartij, maar ook een zwembad in gelegen is.

 

Het landhuis en het koetshuis verkeren in absolute topconditie: Vorstelijk wonen op een heus landgoed! Bij de laatste renovatie is zoveel mogelijk gestreefd naar behoud van het historisch complex en slechts gebruik gemaakt van de meest exclusieve materialen. Daarnaast zijn er in het historische park nog een tuinmanswoning, zwembad en een poolhouse gelegen. Er is een omgevingsvergunning verleend voor uitbreiding van het koetshuis. Het landschapspark met zwembad, wandelpaden, vijver en schitterende monumentale bomen verkeert ook in uitmuntende staat en biedt u al het gewenste genot van rust en privacy.

 

Ook het interieur is zeer luxe afgewerkt en beschikt over sfeervolle historische details zoals de hoge kwaliteit stucwerk plafonds en haardpartijen. Een harmonieuze samensmelting met de omliggende natuur verbindt de kamers met het prachtige landschapspark. Het is dan ook een waar voorrecht om op deze bijzondere plek te mogen wonen en/of werken. Recentelijk heeft de gemeente positief ingestemd de woonfunctie voor het landhuis uit te breiden van 1 naar 5 wooneenheden. Daarmee ligt de transitie naar een woon-zorg complex binnen handbereik. Wonen met zorg op een top locatie!

Landgoed Mariënhof: een dagelijkse beleving van authenticiteit en uitzonderlijk genot. Ervaar het zelf en ontdek wat landgoed Mariënhof te bieden heeft.

 

Zoekt u een bijzondere locatie om vorstelijk te wonen, of een monutentaal object om aan te kopen als beleggingsobject met ontwikkelpotentie tot vijf (zorg) woningen en is uw interesse in dit object gewekt? Download dan hier de brochure en neem dan zeker contact op om deze prachtige plek zelf te ervaren.

AdresRijksweg 16, 5268 KJ Helvoirt
Bouwjaar1812
PerceelBijna 1 ha.
Vraagprijs1.945.000,- k.k.
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.