Landgoed Mariënhof

Landgoed Mariënhof te Helvoirt: een buitenplaats van bijna 1 ha.,bestaande uit een riant landhuis en koetshuis, beide een rijksmonument -ca1812- en diverse bijgebouwen. Het landgoed ligt aan de N65, de provincialeweg van Tilburg naar ’s-Hertogenbosch en is daarom uitstekend bereikbaar.De gebouwen zijn gelegen in een landschapspark met historische- enarchitectonische aanleg waarin o.a. monumentale eikenbomen en fraaievijverpartij, maar ook een zwembad in gelegen is.

Het landhuis en het koetshuis verkeren in absolute topconditie: vorstelijkwonen op een heus landgoed! Bij de laatste renovatie is zoveel mogelijkgestreefd naar behoud van het historisch complex en slechts gebruikgemaakt van de meest exclusieve materialen. Het interieur is zeer luxeafgewerkt en beschikt over sfeervolle historische details zoals de hogekwaliteit stucwerk plafonds en haardpartijen.

Daarnaast zijn er in het historische park nog een tuinmanswoning, zwembaden een poolhouse gelegen.

Landgoed Mariënhof: een prachtig object om met een groot gezin te wonen,maar ook met de mogelijheid voor een zeer representatief kantoor in hetkoetshuis.

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een ijzondere locatie om vorstelijk te wonen, of een monutentaal object om aan te kopen als beleggingsobject met ontwikkelpotentie ? Neem dan onverminderd contact met ons op.

AdresRijksweg 16, 5268 KJ Helvoirt
Bouwjaar1812
PerceelCa. 9.080
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.