Gratis quick scan herbestemming

Landgoed Imstenrade

Ten zuiden van Heerlen in de buurtschap Imstenrade ligt aan de rand van het plateau Mergellandoost, landgoed Hoeve Imstenrade. Een vrij gelegen Natuurschoonwet landgoed van ± 5,3 hectare met een ruime hoeveelheid aan architectonisch gave gebouwen en uitzicht over de weilanden naar het verder gelegen Imstenraderbos. De traditionalistisch en met streekeigen materialen gebouwde opstallen stralen nog altijd een bijzondere sfeer uit.

De authentieke watertoren, welke is verbouwd tot woonhuis, is een absolute eyecatcher welke met vijf verdiepingen hoog boven de gebouwen uitsteekt. Vanuit de toren is een goed zicht over de 3 woonhuizen en 7 bijgebouwen die het totaal van Hoeve Imstenrade vormen. Maar liefst 3.800 m2 (!) vloeroppervlak dat voor een grote diversiteit aan functies kan worden benut. Hierbij valt te denken aan (gezamenlijke) bewoning, woon- werk locatie en verblijfsrecreatie.

Bekijk snel onderstaande video of download hier de brochure en neem dan zeker contact op om deze prachtige plek zelf te ervaren.

AdresImstenrade 2,3 en 4 te Heerlen
Bouwjaar1910
Perceel53.310 m2
VraagprijsDaarover komen we bij serieuze belangstelling graag met u in gesprek.
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.