Landgoed Hoeve Terlinden

Gezocht: huurders voor monumentale hoeve!

Net buiten Wijnandsrade in het buurtschap Brommelen ligt het landgoed hoeve Terlinden. Een zeer ruim perceel van maar liefst ± 26 hectare dat zal worden omgevormd tot NSW-landgoed “Chateau Hoeve Terlinden”. De bestaande hoeve wordt gerestaureerd en uitgebreid met een nieuw te bouwen herenhuis. Daarnaast is er een bouwkavel beschikbaar waar diverse functies kunnen worden ondergebracht. De fraaie ligging op de overgang tussen de beekdalhelling en het plateau geeft een bijzonder uitzicht over het landschap.

Met de herbestemming van het bestaande bouwvolume (9.500 m3), het herstel van het voormalig herenhuis (1.000 m3) plus een afzonderlijke bouwkavel is er de mogelijkheid om hier een breed scala aan functies onder te brengen. Wonen, werken of gecombineerde functies zijn tevens mogelijk. Er zijn diverse grote ruimten beschikbaar. Door de goede bereikbaarheid, de centrale ligging ten opzichte van Belgie en Duitsland en de landelijke uitstraling biedt deze locatie uitstekende en gevarieerde mogelijkheden voor een diversiteit aan functies. Van een locatie voor een zorg- of wellnessconcept, B+B tot aan een agro georienteerde bestemming gericht op bijvoorbeeld wijnbouw of fruittelt! We komen graag in contact met partijen die willen investeren in de herbestemming van deze bijzondere hoeve. Partijen die een locatie zoeken om te huren worden uitgenodigd zich te melden. Er is veel ruimte en dus veel mogelijk!

Het nieuwe landgoed zal worden gerangschikt onder de Natuurschoonwet 1928. Deze wet biedt fiscale voordelen, zoals het vervallen van de overdrachtsbelasting.
Voor meer informatie download hier de uitgebreide brochure of neem contact met ons op.
AdresTerlindenweg 100 Wijnandsrade
BouwjaarVanaf 17e eeuw
Perceel260.000 m2
ContactWe komen graag in contact met investeerders die de gehele herbestemming of onderdelen kunnen verzorgen
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.