Landgoed Hoeve Roozendael

Met genoegen presenteren wij u Landgoed Hoeve Roozendael. Een landgoed van ca. 7,3 ha., bestaande uit een vrijstaande hoeve, ca. 2 ha. wijnranken, een hoogstam fruitboomgaard en fraai omzoomde natuurterreinen. Het Landgoed is in zijn geheel gerangschikt onder de Natuurschoonwet hetgeen een eigenaar diverse fiscale voordelen biedt en bij aankoop ook is vrijgesteld van overdrachtsbelasting. De hoeve is ingericht t.b.v. privébewoning, een atelierruimte aan huis, een B&B-vleugel met groepsruimte en een wijnmakerij.

Het woonhuis is in 1936 gebouwd en (meest recent) vanaf 2000 door de huidig eigenaar ook weer geheel gemoderniseerd en heringericht met de laatste aanpassingen in 2008. Hierbij is de U-vormige hoeve ingedeeld met diverse gebruiksfuncties die in zeer goede balans tot het privé woongenot worden geëxploiteerd. De B&B biedt ruimte aan 12 gasten die overdag ook kunnen deelnemen aan zowel artistieke workshops alsook wijnproeverijen en het oogst- en productieproces van de wijnen.

Deze bijzondere plek is elk jaargetij een bijzondere beleving. Het is dan ook een waar voorrecht om op deze bijzondere plek te mogen wonen, werken en recreëren. Een dagelijkse beleving van natuur en uitzonderlijk woongenot. Ervaar het zelf en ontdek wat Landgoed Hoeve Roozendaal te bieden heeft.

Bent u op zoek naar een karakteristiek complex met veel volume om geheel naar eigen smaak in te richten. Download dan hier de brochure en neem dan zeker contact op om deze prachtige plek zelf te ervaren.

Dit landgoed wordt in collegiale samenwerking aangeboden met Locatiescout Bijzonder Vastgoed uit Olst.

AdresRoozendaelseweg 2 te Reuver
Bouwjaar1936 (oorsprong ± 1830)
Perceel73.244 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.