Landgoed Heide Plateau

Boven op een heuvelplateau tussen de stromingen van de Gulp en de Geul, in het Limburgse gehucht Heijenrath, ligt het landgoed Heide Plateau. Het landgoed, gelegen aan de Grote Bosweg, bood ruimte aan 3 riante kavels te midden van de groene, glooiende omgeving van het Limburgse Heuvellandschap.

De voormalige Jo van Houtem manege heeft plaats gemaakt voor drie percelen van elk ± 1300 m². Op deze locatie is een bestemmingswijziging doorgevoerd waardoor het mogelijk is om, ter plaatse van de voormalige manege, naar eigen inzicht een vrijstaande woning te realiseren. De kavels zijn gelegen boven aan de Loorberg, een van de meest uitdagende beklimmingen van de Amstel Gold Race, en genieten elk een prachtig, panoramisch uitzicht over de achtergelegen landerijen, bossen en het heuvellandschap. De kavels zijn, ondanks hun landelijke karakter, gunstig gelegen nabij Maastricht, Heerlen, Aken en Luik.

Deze kavels zijn inmiddels allemaal onvoorwaardelijk VERKOCHT! Bent u nog op zoek naar een dergelijke unieke locatie midden in de groene omgeving van het Limburgse Heuvellandschap waar u naar eigen inzicht een vrijstaande woning kunt realiseren? Neem dan onverminderd contact met ons op.

AdresGrote Bosweg te Heijenrath
BouwjaarEigen ontwikkeling door koper
Perceel1.320 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.