Gratis quick scan herbestemming

Landgoed Harles

In de landelijke omgeving van het kleinschalige Harles, met de voorzieningen van zowel Vaals als Aken om de hoek, ligt de karakteristieke woonboerderij “Hoeve Harles”. Een assemble van gebouwen waaronder een bakstenen woonhuis dat stamt uit 1842 met daaraan vast nog een ouder vakwerk gedeelte dat een eigen woonfunctie heeft. Hierdoor zijn er dan ook twee woonadressen voor zelfstandige bewoning.

De vrijstaande schuren lenen zich uitstekend voor nieuwe aanvullende gebruiksfuncties waaronder verblijfsrecreatie, kantoor of praktijkruimte.

De hoeve dient gronding gerenoveerd te worden waardoor ook de indeling geheel naar eigen wensen kan worden herontwikkelt. Door bijvoorbeeld de voormalige schuur bij het woonhuis te betrekken, kan het huidige woonoppervlak van 250 m2 daarmee aanzienlijk kan worden uitgebreid.

Dit is een absolute plek voor rust en onthaasten in een bijzondere groene woonomgeving. Omringd door het beschermde natuurlandschap biedt deze plek het echte Zuid-Limburg gevoel. “Je zal er maar wonen” en dat kan!

Dit bijzondere object is inmiddels VERKOCHT! Bent u op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek object om te restaureren en een nieuwe toekomst te kunnen bieden? Neem dan onverminderd contact met ons op!

AdresHarles 1 + 2 te Vijlen
BouwjaarVanaf 1793
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.