Landgoed De Oude Borg

Met genoegen presenteren wij u Landgoed De Oude Borg. Een landgoed van ca. 3,3 ha. bestaande uit twee riante woonhuizen en een bijzonder fraai aangelegd park, dat is gerangschikt onder de Natuurschoonwet. Het landgoed bestaat uit een landhuis en een herenhuis welke worden omringd door een parkachtige tuin met historische- en architectonische aanleg. In de tuin staat de ruïne van een bijzonder rijksmonument; de destijds uit kolenzandsteen, keien en tufsteen gebouwde woontoren.

De woningen -18de eeuw- betreffen een karakteristiek landhuis en een separaat vrijstaand herenhuis. Beide woningen zijn na jaren van restauratie volledig hersteld en verkeren momenteel dan ook in absolute topconditie. Ook het park is opnieuw aangelegd met elementen van oudsher. Daarnaast zijn er moderne toevoegingen gemaakt zoals een met glas overdekt zwembad en een prachtige orangerie.

Tenslotte is uiteraard ook het interieur van zeer hoge kwaliteit met verbluffend maatwerk in beide panden afgewerkt. Alle ruimtes zijn luxe en modern ingericht en hebben door de authentieke elementen een sfeervolle woonbeleving. Het is dan ook een waar voorrecht om op deze bijzondere plek te mogen wonen. Een dagelijkse beleving van authenticiteit en uitzonderlijk woongenot. Ervaar het zelf en ontdek wat kasteel Landgoed De Oude Borg te bieden heeft.

Dit prachtige landgoed is inmiddels (onder voorbehoud) VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar exclusief landgoed met volledige privacy en optimaal wooncomfort? Neem dan onverminderd contact met ons op.

Dit landgoed werdt in collegiale samenwerking aangeboden met Jack Frenken Makelaars en adviseurs uit Roermond.

AdresOudeborgstraat 12 + 14, 6049 CT Herten
Bouwjaar1740
Perceel33.735
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.