Landgoed Heythuysen

Uniek landgoed met bestaande exploitatie en ontwikkelpotentie tot golfhotel en golfbaan.

Met genoegen presenteren we u te Heythuysen een bijzonder landgoed met bestaande exploitatie. Het landgoed biedt kans voor de ontwikkeling van een nieuw golfhotel met ca. 80 hotelkamers en een 9- of 18-holes golfbaan. De bestemmingsplanwijziging is daarvoor geregeld. Maar ook een particulier kan dit landgoed omvormen tot zijn privédomein.

 

Bijzondere buitenkans

Dit is een bijzondere buitenkans voor beleggers en ontwikkelaars! Het voormalige landbouwbedrijf en KI-station van 48 ha heeft een bestaande exploitatie. Deze bestaat uit 44 ha teeltpacht en de appartementgedeeltes van de bestaande opstallen worden meerjarig verhuurd voor overnachting van internationale werknemers. De pacht en huur geven een bruto-opbrengst van jaarlijks ca. € 270.000,-.

 

Prachtig uitzicht én vooruitzicht

Vergezichten, rust en ruimte tekenen deze locatie, die tot nu toe dienst deed voor het landbouwbedrijf. Bijbehorend zijn een woonhuis, kantoor en bedrijfswoning. De bedrijfsruimtes bestaan uit twee voormalige stallen met verblijfsappartementen, een vrijstaande schuur en een paardenstal in de weide. Gigantisch veel ruimte in een stijlvol ensemble!

Het landgoed beschikt over grote oppervlaktes met verschillende functies. Het bebouwd erf ligt aan de voet van eindeloos groen uitzicht en is aan weerszijden omsloten door bos en beplanting. De weides en het ruime bouwland bieden een groot potentieel voor recreatieve ontwikkeling.

De mogelijkheid bestaat het gehele object als Natuurschoonwet landgoed aan te kopen. Dit biedt een aantal fiscale voordelen, waaronder vrijstelling van overdrachtsbelasting bij de aankoop.

Bent u op zoek naar een unieke mogelijkheid en ziet u zichzelf hier wonen? Download dan hier de brochure en neem direct contact met ons op.

AdresAan het Broek 6, 6a en 8 te Heythuysen
Bouwjaar1951 / 1975 / 1995
Perceel48.15.45 ha
VraagprijsOp aanvraag
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.