Kerkweg 60

Met genoegen bieden wij u een prachtige vrijstaande huurwoning met riante aanbouw aan, gelegen te Puth aan de Kerkweg 60 in de gemeente Schinnen. Een zeer modern huis met veel ruime en van vele gemakken voorzien. In de tuin is er een fraai zwembad met hydrodeck aangelegd met daaromheen een hardstenen terras. 
De lichte woning heeft drie woonlagen en een grote kelder, de zolder is ruim en door zijn keurige afwerking op een multifunctionele wijze bij de woning te betrekken. Ook beschikt de woning over een dubbele garage met berging en een compleet alarmsysteem. De woning is eveneens voorzien van buiten detectie, aangesloten op een meldkamer en uitgerust met een hoogwaardig HD camera systeem dat op afstand toegankelijk is.
Door de ruime kamers op alle woonlagen is er voldoende plek voor een groot gezin maar het bestemmingsplan staat ook aan huis gebonden beroepen en een B&B toe om slechts een paar mogelijkheden te noemen. De woning beschikt over een ruime oprit en voeldoende parkeerplekken op eigen terrein.

Deze prachtige villa is inmiddels onvoorwaardelijk VERHUURD. Bent u nog op zoek naar een modern en luxieus afgewerkt woonhuis met veel volume? Neem dan onverminderd contact met ons op.

AdresKerkweg 60 te Puth
Bouwjaar2007
Perceel2.386 m2
HuurprijsVERHUURD
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.