Kasteelhoeve De Oude Bongard

Aan het begin van de Allee van kasteel Wijnandsrade ligt Hoeve de Oude Bongard. Een authentieke carréhoeve voorheen behorend bij het kasteel met vrij uitzicht over het glooiende landschap en het rustieke beekdal van de Bissebeek. De van oorsprong 16e eeuwse kasteelhoeve heeft een rijke bewonersgeschiedenis en is smaakvol gemoderniseerd met behoud van de karakteristieke elementen en momenteel gesplitst tot woonhuis en afzonderlijke bedrijfsruimte. Het oorspronkelijke woonhuis (linkerzijde) is uitgebreid door de voormalige stallen erbij te betrekken, waardoor een ruim bemeten en luxe afgewerkte woning tot stand is gekomen. Deze woning biedt voldoende ruimte voor een groot gezin, mantelzorg, vestiging van bedrijf aan huis, atelier, praktijkruimte of Bed en Breakfast.

De voormalige wagenschuur nr. 3 A (rechterzijde) is recent verbouwd tot Kroonluchteratelier en behoort niet tot hetgeen wordt aangeboden!

Door het ruime volume (±1.225 m3), de praktische indeling en meerdere entrees vanaf de binnenplaats, is het pand goed te splitsen t.b.v. verschillende gebruikstoepassingen. Kortom, ideaal voor diegenen die op zoek is naar een huis met volume en karakter gecombineerd met het woongenot en vrije uitzicht over het idyllische Wijnandsrade.

Dit prachtige object is inmiddels VERKOCHT! Bent u op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek woonhuis met veel volume en wilt u op de hoogte blijven van het aanbod in de stille verkoop? Neem dan onverminderd contact met ons op!

AdresBongard 3 Wijnandsrade
BouwjaarVanaf 1600
Perceel1.133 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.