Kasteel Obbicht

Een ongekend fraai ensemble van gebouwen en tuin, volledig met elkaar in synergie en als geheel gerangschikt als landgoed onder de Natuurschoonwet (1928). Het kasteel in Lodewijk XVI-stijl, de dienstgebouwen, de omliggende tuin met tuinmuren, bruggen en hekken zijn allen rijksmonument.

Het eerste kasteel Obbicht stamt uit de middeleeuwen, maar na diverse voorgangers is in 1780 het huidig complex naar ontwerp van de Luikse architect J.B. Renoz gesticht. Ruim 200 jaar later is het gehele complex uitvoerig gerestaureerd. Deze restauratie duurde maar liefst 15 jaar en is met zeer veel respect voor het oorspronkelijk ontwerp uitgevoerd. Het afwerkingsniveau is dan ook ongekend. De luxe woonvertrekken zijn geheel in authentiek karakter ingericht en bieden bijzonder veel comfort.

De twee identieke dienstgebouwen zijn elk ingericht als luxueus en zeer ruim bemeten woonhuis. Gezamenlijke bewoning door drie afzonderlijke gezinnen met eigen privacy is dan ook mogelijk.

Het is een waar voorrecht om op deze bijzondere plek te mogen wonen. Een dagelijkse beleving van authenticiteit en uitzonderlijk woongenot. Ervaar het zelf en ontdek wat kasteel Obbicht te bieden heeft.

Dit unieke complex is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek naar een dergelijk unieke plek om te wonen voor eigen of gezamenlijke bewoning? Neem dan onverminderd zeker contact met ons op!

AdresKasteelweg 19, 21 en 23 te Obbicht
Bouwjaar1780
Perceel50.220 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.