Kasteel Malborgh

Met enthousiasme presenteren wij u het rijksmonumentale kasteel Malborgh. Met de centrale ligging in Midden Limburg, de privacybiedende parkachtige tuin, paardenfaciliteiten en het vrije uitzicht over de Maas is het de ideale plek voor de buiten- en/of paardenliefhebber die ook het gemak van de stad op een steenworp afstand waardeert.

Het volledige kasteel wordt als woning verhuurd. Hierbij heeft u de beschikking over een groot deel van de tuin met zwembad en poolhouse, de veldschuur met ruime garage en de paardenstallen met longeercirkel, rijbak en weides.

Het kasteel verkeert in top conditie. Het interieur is zeer luxe afgewerkt en beschikt over sfeervolle historische details zoals de hoge kwaliteit stucwerk plafonds, schouwen en eikenhouten vloeren.

De ruime tuin (ca. 9.000 m2!) biedt optimale privacy. De diverse kamers van het kasteel bieden u vrij uitzicht over de landerijen, rivier de Maas en in de verte de stad Roermond.  

Dit statige huis biedt elk jaargetij een bijzondere beleving. Het is dan ook een waar voorrecht om op deze bijzondere plek te mogen wonen en recreëren. Een dagelijkse beleving van natuur en uitzonderlijk woongenot. Ervaar het zelf en ontdek wat kasteel Malborgh te bieden heeft.

Bent u op zoek naar een dergelijk karakteristiek woonhuis? Neem dan zeker contact met ons op. 

AdresDorpsstraat 66 Buggenum
Bouwjaar1771
HuurprijsKasteel Malborgh is verhuurd
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.