Kasteel Genbroek

Zeer fraaie kantoorunits in kasteel Genbroek. Een bijzondere werkplek aan het park nabij Maastricht.

Kasteel Genbroek in Beek (Zuid Limburg), dichtbij de A2 en op nog geen 5 minuten afstand van Maastricht-Aken Airport. Er zijn meerdere kantoorruimtes in het kasteel te huur. Rond het kasteel ligt een prachtige Engelse landschapstuin en park van ca 18 ha.

Een sprookjesachtig kasteel met een zeer rijke historie dat reeds in het jaar 1381 genoemd werd als grootleen van het Huis van Valkenburg. De toenmalige carréhoeve is met de tijd door haar verschillende bewoners uitgegroeid tot kasteel “het hof van Geverik”. De beschikbare ruimten zijn ideaal om te betrekken als representatieve kantoorruimte. In totaal 300 m2 verdeeld over 7 werkkamers met een gezamelijke pantry en wachtruimte en gesplitste dubbele werkkamer met eigen voorzieningen.

Onderstaande kamers worden aangeboden voor de volgende huurprijzen incl. G/W/L:

Begane grond:

Kamer 1: VERHUURD
Kamer 2+3: VERHUURD
Kamer 4: VERHUURD
Kamer 5: VERHUURD

1e verdieping:

Kamer 1: VERHUURD
Kamer 2+3: VERHUURD
Kamer 4: VERHUURD
Kamer 5: VERHUURD
Kamer 6: VERHUURD
Kamer 7: VERHUURD
Kamer 8: VERHUURD
Kamer 9: VERHUURD

Het kasteel met park is gelegen tussen de dorpskernen van Beek en Geverik aangrenzend aan het door Natuurmonumenten beheerde Kelmonderbos. Op loopafstand van de kern van Beek en nog geen 15 autominuten verwijderd van Maastricht.

Alle kantoounits zijn inmiddels verhuurd. Bent u onverminderd op zoek naar een bijzondere kantoorlocatie, neem dan gerust contact met ons op.

AdresKasteel Genbroekstraat 18 Beek (L)
BouwjaarCa. 1381
OppervlakteVanaf 22 m2
HuurprijsAlle beschikbare kamers zijn verhuurd
BijzonderhedenRijksmonument, in goede staat van onderhoud.
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.