Kasteel Genbroek

Een sprookjesachtig kasteel met een zeer rijke historie dat reeds in het jaar 1381 genoemd werd als grootleen van het Huis van Valkenburg. De toenmalige carréhoeve is met de tijd door haar verschillende bewoners uitgegroeid tot kasteel “het hof van Geverik”. 

De gehele oostvleugel, met maar liefst 17 kamers verdeeld over ruim 600 m2 gebruiksoppervlak, wordt hierbij in deels verhuurde staat aangeboden. Het complex heeft zich bewezen als zeer stabiele belegging die kan worden voortgezet of gecombineerd kan worden met eigen huisvesting.

Rondom het kasteel ligt een prachtige Engelse landschapstuin en openbaar gemeentelijk park van ca 18 ha. De beschikbare Oostvleugel van het kasteel biedt een prachtig uitzicht op dit park, de vijver en het hellingbos en geniet van optimale privacy. Het bestemmingsplan laat een zeer breed scala aan gebruiksmogelijkheden toe waaronder wonen, horeca en kantoor.

Het kasteel is gelegen tussen de dorpskernen van Beek en Geverik aangrenzend aan het door het door Natuurmonumenten beheerde Kelmonderbos. Op loopafstand van de kern van Beek en nog geen 15 autominuten verwijderd van de stad Maastricht.

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT! Bent u op zoek naar een vergelijkbaar exclusief object als woning, kantoor, restaurant, belegging of een combinatie hiervan en wilt u op de hoogte blijven van het aanbod in de stille verkoop? Neem dan onverminderd contact met ons op!

AdresKasteel Genbroekstraat 18 te Beek (Limburg)
BouwjaarCa. 1381
Perceel1.474 m2
BijzonderhedenRijksmonument, in goede staat van onderhoud.
BestemmingWonen, verblijfsrecreatie, sociaaleducatieve doeleinden, horecadoeleinden, congresdoeleinden en/of kantoren.
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.