Kapelhof

Aan de zuidelijke rand van het kerkdorp Schinnen, ligt deze vrijstaande hoeve genaamd de “Kapelhof”, genoemd naar de Mariakapel in het er tegenover gelegen bos. Het karakteristieke boerenwoonhuis met voormalige stallen is smaakvol verbouwd tot een ruime gezinswoning met 5 à 6 slaapkamers, 3 badkamers, een kantoor-/praktijkruimte en een stal met 3 paardenboxen. Extra gebruiksfuncties bijvoorbeeld mantelzorg of B&B, kunnen zowel ruimtelijk als qua bestemming prima worden toegepast.

De hoeve heeft een zeer ruime en fraai aangelegde tuin van bijna 1 hectare groot inclusief paardenweide, buitenkeuken en separaat atelier. De tuin loopt naar onder toe hellend af en grenst aan de Mulderplas. Deze ecologisch waardevolle waterplas is onderdeel van het Geleenbeekdal en wordt zorgvuldig beheerd door Natuurmonumenten. De bosrijke omgeving met hoge natuurwaarden zijn een aantrekkelijk wandelgebied.

De vrije ligging in combinatie met de karakteristieke verschijning en ruime gebruiksmogelijkheden maken het een bijzonder object. Laat u ook verrassen en ontdek zelf wat de Kapelhof u heeft te bieden!

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT! Bent u op zoek naar een vergelijkbaar huis met karakter en ruimte voor kantoor of praktijk aan huis en wilt u op de hoogte blijven van het aanbod in de stille verkoop? Neem dan onverminderd contact met ons op!

AdresAchter de Kerk 7 te Schinnen
Bouwjaar1657
Perceel9.925 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.