Huize Vergezicht

Tja, hoe beschrijf je het gevoel dat je overkomt zodra je de oprijlaan van Huize Vergezicht oprijdt? In één woord omvat? Kippenvel! Een woning met uitzicht en beleving van het landschap zoals hier is uniek! Met trots bieden wij huizenzoekers deze bijzondere kans….

Boven aan het plateau van Schweiberg op het zeer riante perceel van 6.800 m2 ligt “Huize Vergezicht”. Vanaf de weg middels de beveiligde entree leidt de oprijlaan tot het bovenste punt van de heuvelrug. Het huis is (uiteraard) gesitueerd richting het panoramisch uitzicht aan de achterzijde richting het zuiden, over de natuurrijke omgeving van Epen, Camerig en het Vijlenerbos.

Het bouwvlak waarbinnen volgens het vigerende bestemmingsplan gebouwd mag worden, is nog beduidend groter dan het huidige huis. Dit betekent dat er aanzienlijk aangebouwd mag worden waardoor u op deze droom locatie ook het huis naar uw eigen wensen aan kunt passen.

Een unieke kans om daardoor ook levensloop bestendig te wonen en lang te genieten van deze prachtige plek!

Deze prachtige plek is inmiddels direct in de stille verkoop onvoorwaardelijk verkocht! Bent u op zoek naar een vergelijkbare plek om te wonen of als pied-à-terre om te genieten en wilt u op de hoogte blijven van het aanbod in de stille verkoop? Neem dan onverminderd contact met ons op!

Bouwjaar1968
Perceel6.800 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.