Huize Swaenehof

In de groene omgeving van het kleinschalige Wijlre, met de voorzieningen van zowel Gulpen als Valkenburg om de hoek, ligt het sfeervolle landhuis “Swaenehof”. Een ruim en karakteristiek woonhuis met praktijkruimte, dubbele garage, 4 slaapkamers en een ruime tuin op het zuiden met vrij uitzicht.

Het landhuis is oorspronkelijk gebouwd als privé-woonhuis met (aan de voorzijde) een huisartsenpraktijk en apotheek. Deze praktijkruimte heeft een eigen entree en kan zowel als kantoor, atelier of praktijkruimte blijven fungeren ofwel in zijn geheel bij het woonhuis worden betrokken.

De gezellige woonkamer met openhaard en de open keuken met eetkamer zijn beide aan de achterzijde gesitueerd en hebben een optimaal tuincontact en genieten van vrij uitzicht over de achtergelegen weilanden. Dit is een absolute plek voor rust en onthaasten in een bijzondere groene omgeving. Omringd door het beschermde natuurlandschap biedt deze plek het echte Zuid-Limburg gevoel. “Je zal er maar wonen” en dat kan!

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT! Bent u op zoek naar een vergelijkbaar bijzonder woonhuis met vrij uitzicht in een groene omgeving en wilt u op de hoogte blijven van het aanbod in de stille verkoop? Neem dan onverminderd contact met ons op!

AdresBrouwerijstraat 3 te Wijlre
Bouwjaar1955
Perceel2.984 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.