Hoofdstraat 24

Wanneer men in het heuvelland een ommetje maakt, kruist men vaak het pittoreske Mechelen. De Hoofdstraat en de Mechelder- of Lombergbeek meanderen op een natuurlijk wijze door het dorp. Door dit natuurlijke verloop schiet de tijd voorbij en voordat men het doorheeft passeert men een van de meest waardevolle aanzichten van het dorp: Hoofdstraat nummer 24. 

Statig en klassiek oogt het pand op het eerste gezicht. Dat is ook niet vreemd gezien het in 1880 in opdracht van de toenmalige burgemeester van Wittem gebouwd is. Direct valt de symmetrie van de rijk aangeklede gevel op. Het vooraanzicht van de beek loopt prachtig over in de begroeiing van de parkachtige tuin. Dit huis laat op eenieder een onvergetelijke indruk achter!

Dit vrijstaande herenhuis is met ruim 320 m² woonoppervlakte en een inhoud van 1400 m³ riant te noemen. Binnenshuis zijn de authentieke elementen, zoals plavuizen vloeren, hoge plafonds, paneeldeuren en origineel deurbeslag, glas-in-lood en bordestrappen, sprekend. Wanneer men zich, via het woonhuis, een plekje bemachtigt in het theehuisje zal men volop genieten van deze romantische setting die authenticiteit uitstraalt en voelbaar maakt.

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar klassiek huis met karakter ? Neem dan onverminderd contact met ons op.

AdresHoofdstraat 24
Bouwjaar1880
Perceel1.115 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.