Hoeve Wolfshuis

Op het plateau van Margraten ligt het kleine buurtschap Wolfshuis. Daar waar de bebouwing overgaat in het vijf-sterren heuvellandschap, ligt deze karakteristieke hoeve (2.000 m3) bestaande uit een hoofdhuis met aangebouwd kantoor en twee voorhuizen. In deze groene omgeving met het uitzicht op de fraaie Tienhovenmolen, is dit echt het gevoel van buiten wonen en dat op slechts 5 km van Maastricht.

Het fraai gemoderniseerde complex heeft veel lichtinval en bijzonder veel ruimte voor wonen, maar ook kantoor of praktijk aan huis. Dubbele bewoning (mantelzorg) of B&B in één van de twee voorhuizen kan hierop een verdere aanvulling zijn. Mogelijkheden in overvloed!
De ruime tuin met bakhuis, vijver en fruitboomgaard heeft rondom een prachtig uitzicht over de omgeving met omliggende natuur en landbouwterreinen. Middels de eigen weg is het perceel (4.456 m2) ook aan de achterzijde bereikbaar.

Bent u op zoek naar een huis met karakter en ruimte voor extra gebruiksfunctie? Download dan hier de brochure en neem dan zeker contact op om deze prachtige plek zelf te ervaren.

AdresGasthuis 32 Bemelen
Bouwjaar1911
Perceel4.456 m2
Vraagprijs895.000,- k.k.
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.