Hoeve Sint Jozef

Ontwikkelaars en paardenliefhebbers opgelet!

Aan de rand van Oost-Maarland, direct ten zuiden van Maastricht, ligt deze vrijstaande monumentale hoeve met twee woonhuizen en volop ruimte voor herontwikkeling.

De huidige milieuvergunning van de boerderij met originele stallen biedt toestemming voor het houden van maar liefst 15 paarden, maar ook 25 koeien en 15 stuks jongvee. Het volume biedt daarnaast alle ruimte voor ontwikkeling alternatieve exploitaties. Functies als atelier of mantelzorg, kunnen zowel ruimtelijk als qua bestemming direct worden toegepast. Verder valt zelfs de gehele omvorming tot zorgcomplex of vakantiewoningen binnen de wijzigingsbevoegdheid van de gemeente.

De vrije ligging in combinatie met de karakteristieke verschijning en ruime exploitatiemogelijkheden maken het een bijzonder object. Ook zeker voor de echte paardenliefhebbers die op zoek zijn naar een combinatie van privé wonen met paarden en meer. Laat u verrassen door de fraaie omgeving en hetgeen de Sint Jozefhoeve u te bieden heeft!

Deze bijzondere hoeve is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT! Bent u op zoek naar een vergelijkbaar pand met karakter en ruimte voor verdere ontwikkeling? Neem dan onverminderd contact met ons op..

AdresSint Jozefstraat 60-62 te Eijsden
Bouwjaar17e eeuws
Perceel4.433 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.