Hoeve Rott

Vrijstaande karakteristieke carréhoeve met uniek panoramisch uitzicht over het glooiende Heuvelland.

Hoeve Rott is een traditioneel gebouwde carréhoeve met veel volume (ca. 3.400 m3), die geheel is ontwikkeld tot woonhuis met verblijfsrecreatie in de vorm van 7 zelfstandige vakantiewoningen en 7 Bed & Breakfast kamers. Met in totaal maar liefst 55 bedden en voldoende parkeerfaciliteiten kan de hoeve uitstekend fungeren als groepsaccommodatie voor grote gezelschappen.

Dit bijzondere gebouw uit 1888 is gelegen in het stiltegebied van het hoogstgelegen kerkdorpje van Nederland, genaamd Vijlen. Deze hogere ligging biedt dan ook een prachtig panoramisch uitzicht over het glooiende vijfsterren Heuvelland richting de omliggende dorpjes Mechelen, Epen en Wittem.

Bent u op zoek naar een karakteristiek gebouw, op prachtige locatie, met lopende exploitatie als verblijfsaccommodatie? Dan is dit uw kans en ontmoeten wij u graag op Hoeve Rott!

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek object met veel volume en en recreatieve exploitatiemogelijkheden? Neem dan onverminderd contact met ons op.

AdresRott 31 te Vijlen
Bouwjaar1888
Perceel12.107 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.