Hoeve Molsberg

Wonen waar anderen vakantie vieren? Een droom die slechts voor weinige gelukszoekers uitkomt. Een vrijstaande hoeve met tal van gebruiksmogelijkheden omringd door een fraai eigen terrein is dan ook uniek. Afgelopen jaren is het woongedeelte van deze monumentale vakwerkhoeve met veel liefde gerestaureerd, gerenoveerd en is de fundering gelegd voor een recreatieve herbestemming van de huidige stallen. Dé uitgelezen kans om uw (recreatieve) dromen in het Limburgse te verwezenlijken. 

Hoeve Molsberg ligt te midden van mooie velden en landerijen. Ook de riante eigen huisweide van 1,6 ha is een plaatje op zich. Via de poort betreedt u een ruime oprit en kan u de waan van de dag achter zich laten; het buitenleven met weidse vergezichten en memorabele zons- op en ondergangen zijn hier aan de orde van de dag. 

Daarnaast is dit de uitgewezen locatie voor degenen die graag van de rust genieten en graag gebruik maken van de stedelijke faciliteiten en vertier. Gelegen aan de A76 en A79 bereikt men namelijk gemakkelijk steden als Maastricht, Sittard en Aken. Maar voor de outdoor liefhebber zijn er een veelvoud aan wandel- en fietsmogelijkheden in de directe omgeving. 

Het complex bestaat uit drie delen. Het eerste deel bestaat uit een woonhuis in de vakwerkschuur (nr. 94), welke in verhuurde staat verkocht wordt. Het tweede deel bestaat uit een fraai gerestaureerd woonhuis (nr. 96) dat in alle woongemak voorziet. Het derde deel bestaat uit schuren en stallen die nog vragen om een restauratie en herbestemming. Deze hebben de bestemming verblijfsrecreatie voor 6 appartementen waarmee er 30 personen kunnen verblijven.

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek object met veel volume en ontwikkelmogelijkheden? Neem dan onverminderd contact met ons op.

AdresMolsberg 94 + 96 Simpelveld
Bouwjaar17e eeuw
Perceel19.350 m2
VraagprijsVERKOCHT
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.