Hoeve Klein Karsveld

 

Als een goed bewaard geheim ligt deze carré-hoeve, aan het eind van een doodlopende weg, midden in het glooiende land. Het complex, dat een lange geschiedenis kent, is overwegend 19e eeuws en is in recente tijd grotendeels gerenoveerd. Hoofdhuis en bijgebouwen (waarin een royaal appartement) verkeren in goede staat en bieden tal van gebruiksmogelijkheden, zoals meervoudige bewoning, vakantie-appartementen, bedrijf aan huis, paardenliefhebberij etc.

Het complex is aangemerkt als beeldbepalend en karakteristiek, waardoor het geschikt is voor aan huis gebonden beroepen tot een maximum oppervlakte van 100m², mantelzorg, agrarische activiteiten (zoals paardenhouderij), maar ook voor verblijfsrecreatieve, wellness-, culturele en sociaal-educatieve doeleinden. Onlangs is er een vergunning verstrekt op het huidige hoofdhuis voor een nachtverblijf à 9 personen.

De hoeve bestaat uit een hoofdhuis (ca. 915 m³), een zuidvleugel voor diverse functies (ca. 135 m²), een oostvleugel voor diverse functies (ca. 131 m²) en een garagegebouw (ca. 72 m²). De ruimtes hebben een gezamelijke inhoud van maar liefst ca. 3.065 m³!
Deze hoeve is inmiddels onvoorwaardelijk verkocht. Neem contact op met ons kantoor om direct op de hoogte te blijven van toekomstige alternatieven.
AdresSlenakerweg 12 6271 PE te Gulpen
Bouwjaar1908
Perceel5.308
Contact Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.